SHARE

L’estat de la gespa del Camp Nou ha estat, els darrers anys, un maldecap pel club. Jugadors i entrenadors s’han queixat més d’un cop que no està en plenes condicions per a jugar-hi. Aquest punt, en un conjunt com el FC Barcelona, que practica un futbol de toc, és un inconvenient important. Per no parlar, a més, del risc de lesions. Per això, l’actual junta directiva s’ha posat a treballar per a trobar-hi una solució. Fins i tot, han anunciat que hi abocaran tots els recursos que faci falta. Encara que això suposi una despesa extraordinària considerable, es donarà per ben invertida si ajuda a Xavi i companyia a fer bon futbol i a guanyar partits.

Per començar, després del partit d’avui  de Copa contra l’Osasuna, es canviarà la gespa per una importada des d’Alemanya que, en teoria, resisteix millor les baixes temperatures de l’hivern. Més tard, quan arribi la primavera, es tornarà a canviar per una procedent de la localitat francesa de Bordeus.

El mal de la gespa del Camp Nou no ve d’ara. Des que, el 1994, es va decidir enfonsar el terreny de joc per reformar les grades, l’herba no ha tornat a ser la mateixa. Els tècnics ho han provat tot, però la solució no arriba. L’última proposta és canviar la gespa dos cops per temporada, per adaptar-la a les condicions de cada estació.

Lectures 762 vegades per 328 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY