SHARE

 Dani Alves no jugarà la propera temporada al Barça i l’equip es quedarà sense un futbolista del seu nivell a la posició de lateral dret almenys fins al proper mercat d’hivern. El brasiler ha explotat avui contra la junta en una roda de premsa en la que per molt que alguns culers ho puguin criticar, el lateral ha estat tant sincer com ho és amb el seu esforç al terreny de joc, doncs el final d’avui no és res més que el desenllac d’una nefasta planificació esportiva del club.

Tal i com el brasiler ha explicat, el club l’ha intentat col.locar al mercat sense èxit els dos darrers estiu, tot i sostindre de cara a l’opinió pública el contrari, però sense tenir un relleu per un dels futbolistes més claus dels darrers anys al club. Molts han estat els noms que han sonat per ocupar el seu lloc, però l’únic que ha estat capaç de fitxar el club ha estat Douglas, el nivell del qual dubten des del seu fitxatge al propi club, mentre que en   l’aposta del planter  Montoya, tampoc es confiava, potser més preocupats per qui el representava que pel seu paper a l’equip.

Al igual que ha dit Alves, el club només es va preocupar per parlar amb el brasiler sobre la seva continuitat quan va veure que la impossibilitat de fitxar el proper estiu era real i que es quedava sense un futbolista del pes del lateral. Planificar és preveure situacions esportives abans que aquestes es produeixin, una tasca que els responsables esportius i de la directiva encarregats del futur esportiu del club, com el vice president esportiu al seu dia Bartomeu, sembla que han oblidat massa cops des de la seva entrada al club l’any 2010.

El més fàcil avui seria carregar les tintes contra el brasiler per les seves declaracions, i de ben segur que molts culers ho faran, però cal mirar més enllà i veure que la majoria de les paraules d’avui de Dani Alves eren certes, com les adrecades a la Caverna, i preguntar-se qui és realment el culpable que el Barça  l’any vinent perdi un futbolista del seu pes sense disposar d’un relleu de garanties.

Lectures 4310 vegades per 925 lectors

Comments Closed