SHARE

Tal com ho havíem anunciat de forma repetitiva des del racoblaugrana.com la clàusula de compra obligatòria per Ibrahimovic no tenia cap efecte i per tant, després de la cessió, el Milan pot renunciar a fitxar el jugador, tal com la Junta Directiva admet en el document de la Due Dilligence que s´ha obert als socis aquests dies.

Quan el Barça va cedir Ibrahimovic al AC Milan, la Junta de Rosell va manifestar que Ibra se n´anava al Milan, el primer any cedit i a partir del segon traspassat. Rosell i Freixa argumentaven que en el contracte amb el Milan existia una clàusula de compra obligatòria que “obligava” el Milan a comprar el jugador a partir del 30 de juny.

Els principals mitjans de comunicació: Sport, Mundodeportivo, Marca i As no van voler investigar i posar a Rosell contra les cordes i van donar per vàlides les explicacions de la Junta Directiva. Avui el diari sport.es publica que la Due Dilligence que es mostra als socis del Barça, explica clarament que la clàusula de compra obligatòria no era tal i que si el Milan vol, pot tornar el jugador.

En resum, la directiva va insistir per activa i per passiva en aquest tema, es van fer manifestacions, declaracions i contradeclaracions.  racoblaugrana.com va mantenir en tot moment que aquesta clàusula no tenia cap efecte legal i que, per tant, ara tocaria que algú doni explicacions i expliqui al soci perquè es va mentir.

Creieu que la Junta Directiva ha de donar explicacions?

Font: El Milan no está obligado a quedarse a Ibrahimovic, diari Sport.es

Lectures 5178 vegades per 1573 lectors

Comentaris

5 COMMENTS

  1. Avui diuen que si el milan no paga, el milan haura de pagar mes de 24 milions al'Ibra i per aquest motiu es obligatoria, i com el contracte de l'Ibra es confidencial. Ha,ha,ha,ha!!!. Aquesta junta pensa que som molt tontos.
    Em sembla que si fessim un reconte de les vegades que s'ha utilitzat la paraula transparencia versus informaciò confidencial guanyaria per golejada la confidencialitat.

LEAVE A REPLY