SHARE

Avui comença el procés d’inscripció per la sol.licitud d’entrades de la final de la Copa del Rei de futbol entre Barça i Real Madrid. El club ha posat a disposició des d’avui mateix un formulari d’inscripció perquè els socis puguin demanar entrades per la final.

Fins quan es poden demanar les sol.licituds d’entrades?
El procés de soll.licituds d’entrades comença avui dijous 10 de març i es tanca el proper dilluns a les 19:00 hores de la tarda.

Quantes entrades pot demanar cada soci?
Cada soci només pot demanar una entrada. Això si, si quatre socis volen fer una petició única per poder anar junts a la final és pot fer, el màxim nombre de peticions juntes és de 4. Requisit indispensable fer la reserva de la sol.licitud amb la targeta bancària.

Quan serà el sorteig de les entrades de la final de la Copa del Rei?
Si el total de sol.licituds supera el nombre d’entrades que té el Barça disponible, es procedirà a fer un sorteig. Podem confirmar que segur que hi haurà sorteig, ja que la febre per demanar entrades per aquesta final és brutal.
La data del sorteig serà el dia 16 de març, davant de notari.

Els dies 16,17 i 18 els club comunicarà als agraciats la notificació que els ha tocat l’entrada.

Preus i cobraments de les entrades de la final de la Copa del Rei
El preu de les entrades per a la final de la Copa del Rei a València davant el Reial Madrid oscil•la entre els 60 i els 250 euros. En el cas de peticions conjuntes, només cal facilitar les dades d’una targeta bancària, a la qual es carregarà l’import total de la reserva prèvia. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

Localitats adaptades per movilitat reduida
El Barça disposarà de 15 localitats adaptades per a mobilitat reduïda. Les sol•licituds, en aquest cas, s’hauran de fer contactant directament amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista.

Quin és el millor dia per demanar entrades?
Si pensem a nivell estadístic diriem que entre divendres, dissabte i diumenge solen ser els millors dies per fer la sol.licituds d’entrades. Si evitem fer la reserva el primer i el darrer dia, tenint en compte que segur que no s’inscriuran 13,5000 persones en cap d’aquests dos dies, hi ha més possibilitats de ser escollit.
Una altra tàctica pot ser fer la sol.licituds amb dos carnets en dos dies diferents: dissabte i diumenge.

Que tingueu sort!

<div id=”fb-root”></div><script src=”http://connect.facebook.net/en_US/all.js#appId=104474876272951&amp;xfbml=1″></script><fb:comments href=”http://www.racoblaugrana.com/titulars-barca/comenca-la-sol-licitud-dentrades-per-final-de-la-copa-del-rei/” num_posts=”10″ width=”570″></fb:comments>

Lectures 4607 vegades per 1522 lectors

Comentaris

7 COMMENTS

LEAVE A REPLY