SHARE

‘Consulta Qatar’ va explicar ahir la seva postura de demanar el vot en blanc a la propera Assemblea en un acte amb força expectació.

Ahir a la tarda ‘Consulta Qatar’ va realitzar una roda de premsa per informar de la seva postura de cara  a la propera Assemblea que va comptar amb força expectació amb una nodrida presència de periodistes així com també de tres televisions.

L’acte es va  iniciar amb una breu història de la plataforma, que al nostre web ja coneixem prou bé després de l’entrevista publicada ahir, que es va iniciar amb la intenció de proposar un referèndum entre els socis. La intenció que també amagava la iniciativa  era la de mantenir els tres pilars sobre els que s’ha sustentat el club i han de seguir sent-ho,  que no són altres que transparència, pluralitat i democràcia. Alhora que  van emfatitzar de nou el fet que no van  en contra de ningú,  i que tot i no arribar a les firmes necessàries, s’han quedat en 5.736, han volgut destacar  la voluntat per decidir dels socis que els han fet suport. ‘Consulta Qatar’ va avisar que el seu camí no ha acabat.

El següent punt  fou destacar quina era la voluntat de la plataforma a partir d’ara i que no és altre que la de demanar el vot en blanc als compromissaris, com a signe que aquests aposten per un referèndum entre tots els socis. Així si la quantitat de vots en blanc és superior als ‘sí’ o als ‘no’, ells demanaran a la junta la votació entre tota la massa social i no només a 1.000 socis compromissaris. Seguidament, han enumerat les nombroses peticions fetes al club i que han obtingut la negativa o la falta de resposta per part d’aquests, destacant que per la seva part hi ha la creença que no s’ha jugat nét amb ells i  tampoc es farà.

Per tant, des de la plataforma creuen que el club ha apostat per una política de la por en termes econòmics en el debat de Qatar, a més d’indicar la seva intenció de persistir en la seva idea del referèndum.  Aquesta persistència es traduirà també en  recerca de la transparència, que fins ara ha estat negada per una junta que  l’any passat si va explicar la delicada situació amb tota riquesa de detalls, un aspecte que no s’està produint en absolut  en el cas del patrocini qatarí, un aspecte de tanta o més rellevància que l’anterior.

Per acabar, han  fet una sèrie de propostes a la junta  entre les que destaquen que s’expliqui de forma clara l’esperit  i els valors de Qatar Foundation, així com també que las gent no es cregui la campanya de la por i que no s’accepti que el Barça pugui ser un club petit i es busquin altres vies. Alhora que reiteràvem la seva intenció de persistir en la seva cerca de firmes si  en la propera assemblea el compromissari aposta  pel referèndum  i vota en blanc.

Lectures 2246 vegades per 702 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY