SHARE
Javier Faus a l'assemblea de compromissaris.
Javier Faus a l’assemblea de compromissaris.

Ahir hi va haver Assemblea de Compromissaris. Se’n podrien destacar els següents punts:

-La Junta va reconèixer haver gastat 900.000€ en Defensa Jurídica. El Club viu en una situació de constants judicis conseqüència d’una mala gestió (acció de responsabilitat, cas Neymar, sanció de la FIFA…). Ho han de pagar els socis?

-La pròpia Junta va admetre que “hauria pogut” cometre errors en la contractació de menors. Després d’haver repetit un cop rere un altre que tot plegat era un “complot” contra la Masia, ara resulta que van ser ells els que van incomplir la normativa.

-Surrealista va ser que es votés a favor de l’acord amb Beko sense que la Junta mostrés quina era la xifra que pagava la companyia turca per un acord de confidencialitat. Visca la transparència! Ara bé, va ser el mateix Faus qui va explicar que l’empresa d’electrodomèstics paga quatre vegades més que abans TV3. Si la televisió catalana pagava 2,5 milions d’euros el càlcul no és complicat… Tindrà això conseqüències? Però és que, a més, aquest punt no constava a l’ordre del dia. Segons els Estatuts, l’Assemblea ha de ratificar tots els acords de patrocini. Per a solucionar-ho, es va incorporar el tema dins del punt de Gestió Econòmica. Com que el document es va aprovar, els acords amb Beko i Intel, també.

-Un dels moments “còmics” del dia va ser quan Javier Faus va posar com a exemple de club sense seccions el Bayern de Munic quan el dia abans l’equip de bàsquet havia jugat contra ells al Palau… una demostració del seu coneixement del Club.

-Demanar un aplaudiment per Abidal després del tracte que li han dispensat és un acte de cert cinisme. Se li va prometre continuar en cas que aconseguís superar el càncer, però no van complir la seva paraula.

-Ara bé, el moment més vergonyós del dia va ser l’ampli aplaudiment a Núñez. Recordem que el constructor va ser condemnat pel Tribunal Suprem a dos anys i dos mesos de presó per haver subornat inspectors. La seva defensa va demanar la suspensió de la pena i el govern espanyol està estudiant la petició d’indult. Que s’aplaudeixi a una persona condemnada no és el millor per a la imatge del Club.

-Bartomeu va anunciar que es presentaria a les eleccions del 2016 perquè té intenció de continuar al capdavant del Club fins el 2022. Serà el primer cop que es presentarà com a candidat a la presidència del Barça. Serà el moment quan es sabrà el suport real que gaudeix entre els socis.

Lectures 4625 vegades per 887 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY