SHARE
Neymar en una imatge d'arxiu.
Neymar en una imatge d’arxiu.

Des d’alguns mitjans  ,i el propi representant del futbolista ho ha confirmat,que el Barça  té la intenció d’ampliar (encara més) el contracte a Neymar. El brasiler no acaba la seva relació amb el Barça fins el 2018. Llavors, quina pressa hi ha per a lligar-lo fins el 2020? Si encara queden quatre anys! A més, ha fet prou mèrits per a ser recompensat per una nova renovació a l’alça? Ha demostrat més qualitats i implicació que altres jugadors que porten molt més temps a la plantilla? Quin sentit té?

Fins el moment, el brasiler ha tingut algunes bones actuacions, però tampoc ha brillat com una estrella de primer ordre mundial. És molt jove, té molt marge de millora i no ha aconseguit cap èxit esportiu rellevant com per a justificar aquesta renovació. A tot això, afegir-li tota la polèmica que envolta el seu fitxatge. No seria millor esperar que s’esclarís tot plegat abans de posar sobre la taula encara més diners per a ell?

Sembla que la Junta pretén convertir Neymar en el pilar sobre el qual sustentar el Barça del futur. Ara bé, donar-li avui un tracte al que es pot donar a Messi és injust i absurd. I no només respecte l’argentí, sinó sobre altres jugadors que duen molt de temps aquí i ho han donat i guanyat tot pel Club.

Lectures 12402 vegades per 3076 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY