SHARE
Víctor Font quan va presentar el seu projecte abans de les eleccions del 2015.
Víctor Font quan va presentar el seu projecte abans de les eleccions del 2015.

L’entorn blaugrana porta unes setmanes més mogut que de costum per alguns rumors que corren al voltant del club.  La possibilitat, bastant remota, de comicis aquest proper estiu ha provocat alguns moviments amb intencionalitat presidencial, que ta,bé podrien anar encaminats a unes possibles eleccions l’estiu del 2018.

Al voltant dels moviments, un dels destacats ha estat  el de Víctor Font, de qui em parlat en anteriors ocasions i que aquest passat camp de setmana era a veure el City, qui al seu Instagram stories, fotos o vídeos que només es menten a la xarxa 24  hores, va mostrar els plans d’una reunió amb clara temàtica culer. Qui és un dels fundadors del diari Ara,i company de Soriano i Ingla en projectes empresarials i a la eleccions del 2010 amb Ingla com a líder, ja va mostrar abans de les darreres eleccions del 2015 la seva intenció de ser president blaugrana, per bé que en aquella presentació del projecte van mostrar la idea però van  dir que no es presentarien.

Respecte a la oposició, a dia d’avui segueix mostrant-se incapaç d’articular un missatge clar i contundent, bé sigui pels egos o per la manca d’unió, tot i les nombroses situacions que l’han merescut en els darrers temps, com el cas Neymar o actualment la situació de la secció de bàsquet. Més enllà de plataformes o grups que denuncien certes situacions, ni al 2010 ni al 2015 els sectors més propers al model de club més proper al cruyffisme han estat capaços d’articular aquest projecte que es contraposi al projecte antagònic que liderava Sandro Rosell i  del que ara el cap visible és Josep Maria Bartomeu.

Si parlem de la data de les properes eleccions, que tocarien a l’any 2021, algunes veus van avançar un possible avançament al proper estiu amb la possibilitat que Bartomeu pugui tenir problemes legals en alguns dels processos oberts al club. Les nostres fonts ens confirmen que no hi ha possibilitat d’eleccions aquest estiu, perquè segons ens diuen “en temps de derrota no hi ha eleccions”, en referència a la possibilitat que l’equip només conquisti la Copa i el Madrid pugui guanyar a Europa.

La intenció del club a dia d’avui és fer una aposta esportiva forta el proper estiu, similar a la que es va fer l’estiu del 2014 amb l’arribada de Luis Enrique a la banqueta i   Suárez o Rakitic al terreny de joc per exemple, i en cas de victòria la següent temporada llavors si que les eleccions amb Jordi Cardoner com a relleu guanyaria pes. Per la seva banda, si les apostes esportives d’aquest estiu no tenen l’èxit esperat per tots els culers, sobretot l’aposta a la banqueta, la possibilitat d’unes noves eleccions també guanyaria punts.

 

Lectures 5131 vegades per 1020 lectors

Comments Closed