SHARE

denissuarez

Segons afirmen a Anglaterra citant fons del Manchester City, Denis Suárez ja és nou jugador del Barça per les properes 4 temporades. El jove mig campista de només 19 anys arriba com a aposta del club pel filial, on jugarà la primera temporada, i pel primer equip.

L’acord entre els clubs pel traspàs del futbolista, que acaba contracte l’estiu vinent, és per 1,5 milions d’euros, i la revisió mèdica  i la seva signatura com a blaugrana es podrien fer aquesta mateixa setmana . Cal recordar que el futbolista, format a les categories inferiors del Celta, ja fou objectiu del Barça quan va deixar Espanya per  marxar a la Premier l’any 2011, on no ha tingut les oportunitats que esperava.

Suárez pot actuar com a interior o com a mitja punta, amb  bones condicions tècniques, és un bon llançador a pilota aturada, es tracta d’una de les perles espanyoles, no envà va ser un dels millors d’Espanya al darrer Mundial sub20, on va coincidir amb Deulofeu. Amb aquest fitxatge, a Eusebio només li quedarien per incorporar dos futbolistes més, sinó augmenta les seves exigències amb la recent lesió de Yusté,  per completar el planter d’un filial que aquest proper  dissabte voldrà sumar la primera victòria contra el Lugo al Mini Estadi.

Esperem que l’aposta del Barça aquest cop sigui d’èxit i no com en d’altres ocasions en les que s’ha apostat per un jove futbolista per tenir-lo al B i després pujar-lo al primer equip, com el cas de Kiko Femenía, encara que en aquest cas sigui un futbolista amb més projecció.

Lectures 4813 vegades per 1093 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY