SHARE

20:16 Josep Maria Bartomeu dona per acabada la roda de premsa.

20:15 Bartomeu :”Espero que avui donem per acabat el tema del fitxatge de Neymar, i ens centrem al tema esportiu.”

20:12 Bartomeu sobre la relació amb Cruyff: “Potser Cruyff m’ha trucat per molts de nosaltres ell i Reixach ens van fer ser culers. Perquè no trucar-lo?”

20:09 Bartomeu sobre si trucarà Jordi Cases: “El trucarem amb el directiu Cardoner de forma cordial, si jo no estigues d’acord amb algú hagués fet el mateix que ell.”

20:06 Bartomeu “Us demanaria que pel bé del Barça, deixeu-nos que respectem la confidencialitat dels contractes.”

20:04 Bartomeu sobre si Rosell els aconsellarà :”Ara no li demanarem, però segur que més endavant algú li consultarem.”

20:02 Bartomeu sobre la decisió de seguir “Murtra va dir un dia que al prendre una decisió pensesis primer al Barça i per això varem decidir seguir.”

20:01 Bartomeu sobre si Rosell ha patit els darrers dies “Qui no disfruta al Barça, però sí és cert que l’he vist patir aquests darrers dos dies.”

19:59 Bartomeu més sobre Neymar :”La operació no és única, aquesta forma d’operar la fan servir molts clubs.”

19:56 Bartomeu més sobre Neymar”La comissió del 5% és la de l’agent, no hem pagat cap comissió pel seu traspàs.Andre Curry és un empleat més del club, no té res a veure amb l’operació però si va ajudar molt a la operació.”

19:54 Bartomeu sobre la intervenció d’Hisenda al cas Neymar: “L’operació Neymar és fiscalment impecable”

19:53 Bartomeu sobre una reelecció:”Sí, jo em presentaré com a candidat al 2016 si els companys de junta volen”

19:52 Bartomeu sobre acció de responsabilitat “Va ser decisió de l’assemblea, es va votar i va sortir que sí, avui no n’hem parlat a la junta”.

19:51 Bartomeu sobre la no inclusió de variables als contractes amb el pare del jugador:”Als contractes amb el pare si hi ha objectius. No al de scouting, però si al de la Fundació on calen projectes clars i al contracte comercial sí que no hi ha objectius perquè Brasil és un mercat prioritari.”

19:50 Bartomeu sobre el pes de Rosell en el fitxatge de Neymar”Sinó és per Sandro Rosell, Neymar no estaria aquí.”

19:47 Bartomeu sobre la continuïtat de Martino:”A Martino l’ha sorprés com a tots la dimissió de Rosell, cre que ho està fent molt bé i ja està treballant per l’any vinent i voldríem que renoves fins al final del nostre mandat.”

19:45 Bartomeu sobre si va dubtar al acceptar la presiència:”Un no pot dubtar mai si li ofereixen ser president del Barça. Si el Barça et demana ser president, no dubtis ni un moment perquè és únic i irrepetible”.

19:45 Bartomeu: “No ens ha agradat que es filtressin dades, volem pensar que no hi ha mala fe i si la trobem ens querellarem .”

19:44 Bartomeu sobre si es generarà clima electoral al club:”Ara no estem en campanya electoral, els socis el que hem de fer es animar l’equip i al 2016 ja arribaran temes electorals, ara això no toca.”

19:42 Bartomeu sobre si manté els assessors del president ” No hem tractat temes d’organització interna, ho farem els propers dies.”

19:39 Bartomeu:”Quan el soci va venir se li va explicar tot el que es podia en aquell moment per la clàusula de confidencialitat que avui ens han aixecat. Estar querellat no és ser culpable de res, en cap moment pensem dimitir.És un procés molt llarg però no tenim cap por perquè no tenim res a amagar i si el jutge ens crida a declarar explicarem el mateix que avui.”

19:30 Bartomeu sobre la defensa del club”Serem durs en la defensa del club, volem que ens respectin com a club .El cas Neymar és un exemple, hem de respectar els jutges i els socis, però ens defensarem.”

19:36 Bartomeu sobre el tema Abidal: “Li tinc molt d’afecte a ell i al seu agent. Les meves paraules sobre ell es van interpretar malament, en aquell moment el seu contracte estava aturat i si jugues s’activaria i no que es renovaria.Segurament em vaig explicar malament.”

19:34 Bartomeu sobre el que han fet “No diré les coses que hem fet malament, ja les sabeu però n’hem fet moltes més de bones.””Ens esfoçarem molt per seguir millorant.”

19:33 Bartomeu sobre el futur més enllà del 2016: “La nostre intenció es presentar-nos a la reelecció al 2016. Al 2016 ens presentarem a la reelecció.”

19:30 Bartomeu sobre el sou de Messi: “Messi és el millor del món i ha de ser el més ben pagat, hem de trobar la fórmula.”

19:29 Bartomeu sobre si l’ha felicitat Florentino: “Des d’ahir tinc 314 whatsup, 190 missatges, 82 trucades perdudes i no he pogut mirar-les tots. Estic segur que hi ha un missatge del Reial Madrid i també d’altres clubs.”

19:27 Bartomeu: “Li diria al soci que he tingut un gran president aquests darrers quatre anys com tamb la seva aportació a la història del club ha estat molt alta i a més ens deixa el projecte del Camp Nou.Agraïr a Sandro la seva tasca i que ens animes a aquest projecte.”

19:26 Bartomeu sobre els contracte amb el pare de Neymar: “A la primera empresa és normal que hi hagi el pare i la mare del futbolista. A la resta de contractes, és normal que ho fem de la mà del pare de Neymar perquè és el millor ambaixador, no cal oblidar la seva imatge.”

19:24 Bartomeu:”Estem treballant per seguir fins al final del mandat. Estem molt contents del que estem fent.”

19:19 Bartomeu sobre si hi ha algú darrera de Jordi Cases “Jo també sóc soci, i també m’agradaria poder fer aixó si hi ha quelcom que no entenc. Això ens fa un club més democràtic.M’agradaria pensar que ell està sòl i ho fa tot per millorar el club.La seva tasca no és desconeguda, avui repassavem amb Cardoner i Pere Jansà les reunions amb Cases ,té tot el dret a estar informat.”

19:16 Bartomeu: “Hem pagat 57 milions de traspàs, més 2 milions si està entre el finalistes de la Pilota d’Or. El jugador cobrara 56,7 milions, dels que li hem anticipat 10 milions que inclou la comissió de l’agent del 5%.”

19:14 Bartomeu sobre la marxa de Rosell i la continuïtat del projecte”La junta del Barça als dos dies que ha durat ho hem fet tot perquè Rosell no dimitis, però ha estat impossible, ell va explicar els motius personals i professionals pels que ho feia.Ha dimitit un amic i un gran president. El Barça és un club diferent, perquè tot es qüestiona i s’analitza i estem orgullosos d’això, veig la situació una oportunitat del club per crèixer.”

19:11 Bartomeu “No volem que el referèndum sigui sobre la nostre gestió, el Camp Nou és un projecte del club. Hem de mirar que és el millor pel nostre club.”

19:08 Bartomeu sobre perquè o es van treure abans “Sandro Rosell tota la junta hem estat sempre molt respectuosos amb les clàusules, ell ens ha trucat per aixecar les clàusules, nosaltres no l’hem trucat. Sandro ha plegat per moltes causes, moltes d’elles personals i Neymar només era una d’elles.”

19:07 Bartomeu al voltant de la continuïtat de la junta”Els estatuts permeten que seguim però a un soci li diria que varem ser la junta més votada de la història. El nostre balanç és de Notable alt i volem seguir endavant. Estem en un projecte esportiu il.lusionant, reduint el deute Aquests quatre anys els socis han vist una junta amb un tarannà diferent. Demanaria confiança en mi i en la directiva perquè som els mateixos.”

19:04 Bartomeu: “Rosell no dimiteix només per aquest tema, hi ha un tema de seguretat i amenaces que ell va explicar ahir.”

19:03 Sanllehí al voltant del total explicat : “He dubtat de posar els 86 milions, però aquesta xifra no vol dir res.”

19:02 Bartomeu: “El sr.Cases pot fer el que vulgui amb la querella.El sr.Rosell no està imputat. És cert que hi ha dos directius més que ho he firmat, si l’extén no vol dir que siguem culpables, el que hem ho hem fet pel bé del Barça i no tenim cap dubte que tot el que hem fet és correcte. Si el sr.Cases amplia la querella no pensem dimitir i si ens imputes el jutge tampoc dimitiriem.”

18:59 Bartomeu “Neymar ens dona un potencial enorme i aixó els fa por als rivals”

18:57 Bartomeu sobre perquè no ho han explicat abans: “Rosell no ha dimitit només per aixó, aquesta només era una d’elles sinó que n’hi havien més. Ho expliquem avui perquè el pare ens ha donat l’autorització a fer-ho avui vist l’enrenou generat.”

18:57 S’obre el torn de preguntes.

18:55 Torna a prendre la paraula Bartomeu: “Mai hem explicat un contracte, avui ens hem vist obligats a fer-ho i agraïm al pare del Neymar que les haguem pogut donar.Espero que amb les vostres preguntes es tanqui el cas Neymar.”

18:54 Sanllehí:”El nostre total seria de 86,1 milions, tot i que alguns acords no formen part del cost de traspàs, i no de 95,1 publicats a la premsa.”

18:52 Sanllehí:”Varem trobar una empresa del pare, ben relacionada amb nosaltres i que tenia bona relació amb el Santos. No és part del traspàs”

18:50 Sanllehí:”Un dels tres jugadors sobre els que tenim drets apunta a ser el nou Neymar. Estan bloquejats, tenim un dret de tempteig sobre qualsevol oferta per ells tres i per un control exhaustiu sobre la seva cantera, i per això hem pagat 9,9 milions d’euros. Probablement sinó haguéssim fitxant Neymar no l’haguessim fet, no ho sabem.”

18:48 Sanllehí: “El darrer punt és l’acord de col.laboració amb el Santos. Es va crear una bona relació, ells tenien una oferta de 35 milions.”

18:46 Sanllehí:”La Fundació del Barça ja tenia detectat Brasil com un lloc per treballar.Quan el fitxem, pensem que tenim un gran embaixador i si ens associem amb ell pot dur molt més benefici.”, el total és de 0,5 milions any per un total de 2, 5 milions.

18:45 “La nostre idea es que que aquest acord generi 10 milions als propers anys. Ara a Brasil només el volen veure amb el Brasil, però l’associació de l’imatge amb el ens donarà molt”

18:42 Sanllehí: “La imatge la du N&i, és una empresa del pare del jugador i en la qu no participa el jugador”, rep 0,8 per any, per un total de 4 milions d’euros pels 5 anys.

18:41 Sanllehí: “A més de fixat un jugador, hem fitxat el millor actiu comercial que podíem fitxar. Brasil és un mercat clarament estratègic.”

18:40 Sanllehí: “Més un 5% de la comissió d’agent de 2,7 milions.”

18:38 Sanllehí:”El seu sou garantit és de 8,8 milions pels 5 anys de contracte, un total de 44 milions.”

18:37 Sanllehí:”Els 10 milions de prima de fitxatge el futbolista els ha declarat com a salari”.

18:35 En la presentació es veu que el salari total del jugador és de 11 milions d’euros, un total de 56,7 pels cinc anys de contracte.

18:34 Sanllehí: “Inclús li doblaven el sou que li estem pagant.”

18:32 Sanllehí:”Ens van avisar que hi havia clubs que volien pagar els 40 milions d’indemnització. Varem anar a parlar amb el jugador i varem veure que hi havia risc de perdre0l. Jo he vist una oferta de 100 milions pel jugador, a més dels 40 milions per nosaltres.”

18:30 Sanllehí: “La última partida és de 40 milions a l’empresa N&N, sigles pare i mare dl jugador i en la que no partucipa el jugador. Vam negociar amb l’empresa, que tenia drets de decidir on aniria quan fos lliure, i vam tancar un acord amb ells per 40 milions.Inicialment, la nostre intenció era que vingues a la finalització del seu contracte.”

18:27 Sallehí: “El cost del traspàs al Santos és de 17,1 milions, més 2 en cas que que el futbolista sigui finalista de la Pilota d’Or. No entenc com surten 9 milions d’euros pels amistosos perquè són gratuïts, si és cerrt que hi ha una multa de 4,5 milions.”

18:26 Sanllehí:”El cost real és de 57,1 milions d’euros”

18:24 Sanllehí: “No ens disculparem pel fitxatge de Neymar.No hi ha cap número que no sigui veritat, però no han estat ben explicats”

18:23 Sanllehí: “És un plaer poder explicar això definitivament, és un contracte del que estem molt orgullosos.”

18:22 Bartomeu presenta Raúl Sanllehí, qui explicarà totes les xifres del fitxatge de Neymar.

18:21 Bartomeu :”El pare de Neymar ens ha permés aixecar la confidencialitat i ens ha reiterat que molts no han perdonat que Neymar decidis venir al Barça i no a altres clubs”.

18:20 Bartomeu :”Fins avui hem considerat confidencial el contracte de Neymar.Nosaltres no hem mentit en cap moment.”

18:19 Bartomeu:”Avui respondre a totes les vostres preguntes sense límit de temps”

18:18 Bartomeu: “Hem acordat crear una comissió liderada per Javier Faus pel referèndum i hem renovat l’equip directiu liderat per Rossich”.

18:17 Bartomeu: “Jordi Mestre és el nou vice president esportiu. Agafa el nou repte amb tota la il.lusió”

18:16 Bartomeu:”Per aquesta junta és un punt i seguit. Seguim perseguint la línea d’excel.lència a tots els àmbits.Ens queden molts reptes per davant i un dels principals el referèndum del mes d’abril. Explicarem la nostra proposta i desitjem que li donin suport”

18:5 Bartomeu: “Vull agraïr al president Sandro Rosell tots aquells anys, i ahir en el seu adéu va mostrar la seva sinceritat i em sento orgullós de ser el seu amic”.

18:14 Bartomeu:”Disculpeu el retard, al futur intetarem ser puntuals. Al matí m’he reunit amb Zubi,el Tata, els capitans i la resta de jugadors i els he exlicat la dimissiño de Rosell i com queda tot. Els he animat a seguir centrats en el futbol”.

18:13 Comença la roda de premsa

18:12 Josep Maria Bartomeu ja està assentat a la sala de premsa.

18:11 Segons Mundo Deportivo, Jordi Mestres podria ser el nou vice president esportiu al lloc de Bartomeu.

18:08 Varis periodistes com Jordi Borda o Sonia Gelma afirmen que a les pantalles instalades s’informaria de les xifres del contracte de Neymar.

18:04 Alguns directius ja son a la sala i per tant no queda gaire per l’inici de la roda de premsa.

18:03 Tot a punt a la sala de premsa Ricard Maxenchs per la roda de premsa, inclosa una gran pantalla.

17:54 En principi, i si el club de nou no la demora, a les 6 està prevista la primera roda de premsa de Josep Maria Bartomeu com a president del F.C.Barcelona.

Lectures 2263 vegades per 686 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY