SHARE
Cardoner,Bartomeu,Robert Fernández i Albert Soler responsables de les darreres derrotes dels que menys s'ha parlat.
Cardoner,Bartomeu,Robert Fernández i Albert Soler responsables de les darreres derrotes dels que menys s’ha parlat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La desfesta a Turí i la victòria del Madrid  a Munic han encès les llums d’alarma dins el club i la junta directiva. La decebedora imatge dels blaugranes de nou en una sortida europea combinada amb la imatge dels blancs ahir han activat les alarmes del neonuñisme i per desviar l’atenció qui  millor que un nom ben vist pel cruyffisme com és el d’Óscar García. 

En el cas del tècnic, els mitjans destaquen que el nom de l’actual tècnic del Red Bull Salzburg  s’afegeix a  la llista de futuribles per la banqueta blaugrana,en la que hi havia Ernesto Valverde, l’aposta inicial del club, i Juan Carlos Unzué, un nom que agradava als futbolistes i que perd pes després de les dues darreres desfetes. Conscients que qui  fou segon de Johan Cruyff a la selecció catalana comptaria amb l’aval dels sectors propers al pare del Dream Team, el club ha col·locat estratègicament el seu nom a la llista i així evitar que es parli dels veritables responsables de la situació actual del club.

Perquè més enllà de les decisions de Luis Enrique i el seu cos tècnic als dos darrers partits, amb nom com els de Mathieu o André Gomes entre els més assenyalats, hi trobem els responsables de la confecció de l’actual planter blaugrana. Com Robert Fernández, qui el passat estiu es va gastar 123 milions fixes i 36 variables en 6 futbolistes dels quals només Samuel Umtiti ha fet rendibles per ara els 25 milions pagats per ell.

La majoria d’ells com Digné, qui cada cop sembla més que el seu fitxatge va ser una contrapartida a Qatar per renovar el contracte per any amb el club, André Gomes o Paco Álcacer poden acabar cedits només una temporada després de l’aposta milionària pels tres ( un total de 81,5 milions d’euros). Un planter que per exemple  no compta amb un recanvi de l’estil Barça per Sergio Busquets, la baixa del qual sembla que els tècnics blaugranes fan servir en privat per explicar la derrota  contra la Juventus. 

I a més dels responsables de l’actual secretaria tècnica del club blaugrana hi trobem els responsables últims de totes les decisions del club, el president Bartomeu i la seva junta directiva. Més enllà de l’aposta pel  secretari tècnic, han estat diverses les comissions esportives impulsades i de les que mai ha quedat clar quina era la seva funció, com la que tenia a Ariedo Braida com a estrella , qui continua al club sense tenir clar ningú quina és la seva funció més enllà de la famosa foto prèvia a les darreres eleccions per un fals bloqueig de Pogba.

Que Óscar Garcia pugui tenir qualitats per ser tècnic del Barça ara o en algun moment és tant cert com que el seu nom sona avui més  com a cortina de fum per tapar els principals responsables, com també ho és que el seu  nom no es contemplava abans de les derrotes a Màlaga i Turí dels dos darrers partits.

Lectures 4304 vegades per 600 lectors

Comments Closed