SHARE

el club que paga millor els seus jugadorsSegons informa la revista Sporting Intelligence el Barça és el club del món que més diners inverteix en salaris de jugadors segons un informe que acaba de publicar.

L’informe d’Sporting Intelligence analitza 278 clubs del món de les 14 competicions més importants del planeta i això inclou futbol, bàsquet, futbol americà, hockey gel, etc.

El Barça és el club que més paga de tots per sobre del Reial Madrid que és el segon de la llista. El Barça paga una mitja de 6,46 milions d’euros mentre que el Reial Madrid uns 5,8 milions d’euros per jugador. La llista la segueixen els clubs més rics del món com són: Manchester City, Chelsea, Milan, Bayern Múnich, Inter i Manchester United

La llista dels top-5 clubs que paguen més salaris als seus jugadors del món

Barça 6,6 milions

Reial Madrid 5,8 milions

Manchestesr City 5,5 milions

Chelsea 5 milions

LA Lakers 4,5 milions

 

 

Manchester United

Lectures 2108 vegades per 610 lectors

SHARE
Previous articleVilla medita seriosament marxar segons Marca
Next articleEl Barça felicita les festes
Blogger culé, que estima el club i diu les coses pel seu nom. Sense filtres, sense pors, perquè crec en la gent honesta, en un model i una filosofia de club innegociable. Unicef sempre abans que Qatar sempre. Si vols saber quan publico un post, segueix-me al twitter o torna aquí per llegir-me. Gràcies i visca el Barça!

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY