SHARE
Leo Messi i Bartomeu en la darrera renovació de l'argentí.
Leo Messi i Bartomeu en la darrera renovació de l’argentí.

El Barça es planteja que Leo Messi no renovi el seu contracte amb el Barça i inclús es podria  crear una campanya per vendre el futbolista com un “pessetero”. Amb el dubte de la continuïtat  10 blaugrana a l’aire, el periodista Jordi Borda obre la porta a que el club es plantegi la seva sortida i donar el lideratge de l’equip a Neymar, fitxat per aquesta junta quan la liderava Sandro Rosell.

Tal i com indica l’article, en alguns despatxos de Barcelona propers al president Bartomeu es planteja seriosament la marxa de l’argentí i potenciar al brasiler, obviant per exemple la seva irregular temporada actual. Amb  el cas de l’Agència Tributària i de l’Advocacia de l’Estat contra el futbolista a l’aire, el periodista també deixa caure que aquests despatxos voldran crear aquesta opinió de tranquilitat si Messi marxa, sempre que deixi diners a la caixa, a més de vendre la imatge que el futbolista prefereix els diners a seguir al club.

Els dubtes respecte al futur de Leo Messi no són nous al club blaugrana, doncs el passat estiu alguns al club i a l’entorn ja es van témer  el pitjor amb la sentència condemnatòria contra el jugador. Al final el futbolista no va moure fitxa mentre el club esperava amb nervis, una postura de nou moure’s que Bartomeu ha mantingut fins ara, més enllà de la renovació del seu bon amic Luis Suárez.

Dubtes a banda, esperem que el club faci tot lo possible i aconsegueixi la continuïtat de Leo Messi a can Barça, doncs una sortida del 10 blaugrana seria un desastre pel futur esportiu del club blaugrana per més que molts vulguin  veure Neymar com a hereu seu.    

 

 

Lectures 6182 vegades per 892 lectors

Comments Closed