SHARE

toni freixaEl Barça ha presentat una queixa formal a la UEFA perquè Stark no va aplicar correctament el reglament al PSG- Barça. Així ho ha anunciat el portaveu del club, Toni Freixa, després de la reunió de la junta del club, on també s’ha referit a l’estat de l’Acció de Responsabilitat i la possibilitat de poder excloure d’aquesta alguns dels directius.

La queixa del club fa referència a l’acció prèvia al primer gol francès, quan Alba i Mascherano van quedar commocionats dins de l’àrea blaugrana després d’una topada entre ells i l’àrbitre no va aturar el joc com hauria d’haver fet. A més col·legiat no els va deixar tornar al terreny de joc i els va deixar fora , per tant l’escrit fa referència a que Stark “no va aplicar les regles del joc”.

El portaveu de la junta ha explicat que el fet és “suficientment greu en una competició com la Champions per traslladar-ho a la UEFA perquè no torni a succeir”. No obstant va puntualitzar que “som plenament conscients dels possibles errors en l’arbitratge i no ens considerem maltractats, però ens crida l’atenció que, en una competició d’alt nivell, un àrbitre no conegui la norma. No entrem a jutjar la tasca arbitral, sinó el principi bàsic que un jutge ha de conèixer la llei”.

Tot i l’escrit, el portaveu va voler negar que fos una queixa doncs per ell “el Barça no es queixa dels àrbitres. Ni poc ni molt. Denunciem un error objectiu en no aplicar el reglament“. No obstant el portaveu no es estar d’opinar de l’actuació arbitral als darreres partits i preguntat pel fora de joc d’Ibra va dir que “com a espectador vaig veure un fora de joc clamorós. Tothom pot veure que últimament no estem tenint sort “ i que “esperem deixar de tenir mala sort amb els àrbitres perquè l’hem tingut a les dues darreres eliminatòries”.

El citat escrit, i segons s’ha explicat a alguns mitjans, poc efecte tindrà en l’organisme europeu i es tractà més d’un acte de cara a la ga.leria, i que podria respondre al missatge d’Alves d’ahir, que una acció que pugui tenir un efecte real, més enllà que pugui provocar algun tipus de represàlia de l’organisme no oficial . A més, amb l’acció , feta a més amb la boca petita, també, i per molt que es negui, suposa un canvi en la costum del club de no entrar a valorar les actuacions arbitrals.

El portaveu de la junta també va parlar de l’Acció de Responsabilitat contra Laporta i els membres de la junta anterior, doncs les darreres notícies són que aquests no recorrerien la darrera sentència i el procés podria seguir endavant. El portaveu no s’ha manifestat doncs encara no tenen constància que aquests directius no impugnaran, però ha deixat clar que sí és així la demanda tirarà endavant.

El mateix també ha parlat de la possibilitat que algun dels directius de l’Acció pogués ser exclòs de la mateixa, deixant clar que las decisió hauria de recaure en l’Assemblea però que en aquests moments no tenia constància que això pogués passar.

 

Lectures 1205 vegades per 392 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY