SHARE

FC Barcelona Regal vs Real MadridEl Barça va  donar la  cara a Madrid però va perdre als darrers minuts per una polèmica decisió arbitral.  Els blaugranes van dominar  el partit gairebé fins al final , però el van acabar perdent en un darrer quart condicionat i molt per la tasca arbitral.

Després d’un mal primer quart que va  acabar amb un 21 a 14 pels blancs, al segon quart els de Xavi Pascual van despertar de la mà d’un gran Víctor Sada, el millor blaugrana amb 17 punts però sobretot 4 de 5 en triples, i van marxar al decans amb 10 punts d’avantatge sobre els blancs.

En el tercer quart, els blaugranes van mantenir l’avantatge al marcador gràcies a un gran treball col·lectiu de tots els seus homes, i van afrontar el darrer quart vuit punts per sobre. Els blancs van endurir la seva defensa en aquest darrer  quart i gràcies a la complaença arbitral, només els van assenyalar 6 faltes, es van acostar al marcador, el Barça va acusar en aquest quart certa falta de punts, i es van posar per davant a falta de només 1 minut.

En aquest moment i després d’un atac fallat pels blancs i amb un punt d’avantatge per aquests, de nou  els àrbitres van marcar el signe del partit al no assenyalar una clara falta sobre Sada que hagués suposat llançaments de tirs lliures a falta de 20 segons.

La jugada va provocar les protestes de tots els blaugranes i un enfrontament entre les dues banquetes , impresentables les provocacions  constants de Sergio Rodríguez,  que van acabar amb una tècnica sobre Navarro que va suposar el final del partit.

Els millors del Barça, a banda de Sada, van ser Huertas , 10 punts i 10 de valoració,i Navarro,  15 punts tot i que la majoria des de la línea de personal.

 

Lectures 2314 vegades per 655 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY