SHARE

Aquest dissabte el Camp Nou obre les seves portes a la plataforma Barcelona Decideix, que impulsa el referèndum popular sobre la independència de Catalunya. Les consultes a la capital catalana estan previstes per el 10 d’abril. En canvi, la plataforma ha decidit iniciar una campanya de vot anticipat i un dels llocs escollits és l’estadi, que s’estrenarà en aquest tipus d’iniciatives.

L’acció respon a una de les últimes decisions preses per l’anterior junta directiva. L’acord amb Barcelona Decideix consistia en la cessió del Camp Nou per a la consulta del proper 10 d’Abril. Està per veure si aquell dia l’estadi serà o no escenari de les consultes.

Hi haurà diversos punts de votació. Barcelona Decideix en distribuirà quatre a l’interior del Camp i quatre més a l’exterior. Aquesta serà la primera de les cinc jornades durant les quals es podrà exercir el dret a vot a l’estadi blaugrana. Les altres quatre se celebraran les properes jornades de Lliga que hi ha partit al Camp Nou, és a dir diumenge 6 i 20 de febrer i els mateixos dies del mes de març (a falta de confirmar l’horari exacte).

Lectures 4473 vegades per 1647 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY