SHARE

rosell neymarDes de l’anunci de la imputació del President Bartomeu, les entrevistes i declaracions victimistes han estat de vergonya aliena.

Esportivament crec que el fitxatge de Neymar ha estat molt encertat. Ara, per nyap hi ha un  duel entre l’explicació donada i el disseny de l’operació.

Potser per haver de lluitar contra la brillant gestió esportiva del seu detestat antecessor en el càrrec, el President Rosell va voler amagar les xifres reals i fer-nos creure que havia sortit a preu de rebaixes quan, si hagués dit el realment pagat no hagués passat res. Pocs anys abans Ibra va costar un ull de la cara i al primer gol tots callats.

La instrumentalització de l’operació semblava feta per un mal estudiant de primer de dret. Només que haguessin buscat jurisprudència haguessin vist que, com a mínim, hi havia dues sentències del Tribunal Suprem que deixaven clar com tributava el que rebia el jugador (i família).

I per cloure, li volen endossar el mort al soci que va demanar explicacions, que se’l van literalment torejar, enredar i menystenint-lo. Doncs no senyor. No eren els valedors de les essències de la transparència? Doncs explica. O digues que no pots fer-ho, però no preguis el pèl. El soci recorre a un advocat que, més hàbil que els que assessoraven al Club, va veure que la qüestió es tenia que ventilar a l’Audiència Nacional. NOMÉS allà.

Els contractes (o algun d’ells) s’havien signat a Brasil. Si hagués estat de 50 €, també aquell també seria l’òrgan competent. Potser algú que ho critica hauria d’informar-se. I si fa volgudament, que li aprofitin els favors que li donen. Sembla que els advocats amb menys fama que altres hi toquen més que els que cobren bones minutes per assessorament defectuosos.

I tirem d’hemeroteca i llegim alguna declaració del President actual al poc de prendre possessió mostrant comprensió per l’actuació del soci.

Ja posats. Amb un President i una Junta des acomplexadament catalanista el Club va assolir els millors resultats esportius de la seva història.

Per cert, dubto que la imputació a l’actual President prosperi. Si és així, me n’alegraré per ell i pel Club. I així li faré saber. Una cosa és la crítica i una altra la relació personal.

 

Lectures 13429 vegades per 3939 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY