SHARE

rosell

Les contundents declaracions de Messi contra Javier Faus són el tema estrella a la premsa d’avui. Com en d’altes situacions, avui és un bon dia per fer un repàs de com tracten el tema diferents mitjans a través dels articles d’opinió de les seves firmes més destacades en clau blaugrana, aquí  us en fem un resum.

Al diari Sport, el  seu director Joan Vehils insta a Rosell i a Messi a arreglar el tema el més aviat possible, en un article on es mostra comprensió amb el malestar expressat pel futbolista però diu no entendre la seva estratègia al respondre, doncs el no fer-ho en calent pot voler dir que hi ha quelcom més que el tema de Faus. També rep el president, a qui retreu que essent el més  un president “futbolero” sigui qui té més problemes amb els futbolistes, citant la marxa de Valdés, i l’insta a solucionar el tema i a tractar a Messi com el número 1 tant en el tema econòmic com el personal.

A Mundo Deportivo, el seu director Santi Nolla  disculpa el futbolista de les seves paraules perquè només respon Faus, alhora que culpa el club de no haver arreglat el tema abans. Per això demana a el club  que solucioni el tema, amb una junta fins ara molt cohesionada, potser ara temes com el nou estadi els han dividit, a la que el periodista diagnostica certa paranoia, tot i que per ell se la persegueix, com també a Messi des de Madrid.

Un periodista  de qui sempre cal saber la seva opinió és Ramón Besa, qui al seu article a El País destaca que la situació al club s’ha agreujat perquè els jugadors ja no es culpen entre sí  o a l’entrenador, sinó que miren cap a la directiva. En l’article, el periodista parla de les decisions de la junta des de la seva arribada i d’un cert victimisme que els ha servit de coartada, per acabar explicant que aquesta junta viu en la contradicció de no voler tocar l’equip i per altre banda entendre que calen canvis estructurals, una situació que ha provocat que els futbolistes miren cap a la llotja.

Per últim, Santi Giménez al diari As pren la frase de Guardiola en el seu adéu, “Marxo, perquè al final ens farem mal”, per dir que al final es faran mal. Pel periodista, quelcom s’ha trencat entre Messi i el Barça i res serà com abans, doncs les seves paraules d’ahir estan meditades i arriben després de la visita de Zubi a l’Argentina, i per això la junta ha de deixar d’actuar com si volgués vendre Messi o es faran mal, club i jugador.

 

Lectures 5670 vegades per 1115 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY