SHARE

 El Comite de Competició s’ha pres a broma els insults rebuts pel Barça a la seva visita al camp de l’Espanyol. Només així s’enten que només s’hagi sancionat amb una multa de 1.500 euros l’ambient del tot antiesportiu que es va viure a Cornellà el dia del derbi, tot i disposar de vídeos on es veia clarament els nombrosos insults i faltes al fair play de l’aficció perica.

Insults com Puta Barça”, “Messi subnormal”, “Písalo, písalo”, “adiós, hijo de puta, adiós”, “Barça muérete”, “ser del Barça es ser un subnormal”, “Piqué cabrón, Shakira tiene rabo, tu hijo es de Wakaso y tú eres maricón”, “Odio a los culés”, “uh, uh, uh…”. Sense oblidar els crits racistes contra Alves i Neymar o el llancament d’un pal al terreny de joc, que al final sembla que és l’únic que haurien tingut en compte al Còmite alhora que menyspreaven els incumpliments flagrants dels pericos del fair play que sempre hauria de regnar en tot duel futbolístic. 

A més els mateixos que s’han rigut de les faltes al respecte contra els futbolistes i els aficcionats blaugranes veurem com ara valoren i sancionen l’hòstil i similar ambien que el Madrid va viure el passat dissabte al Sánchez Pizjuan. Al terreny sevillista es va sentir “Que sí, que sí, que puta Real Madrid”;”Puta Madrid, puta capital”; “Písalo, písalo”,  “hijo de puta” “Asesino, asesino”, “Ese portugués, hijo puta es”;  “Puta Málaga, puta Málaga”;  “Árbitro valiente, valiente hijo de puta”.

Veurem quina és la sanció pel Sevilla per uns incidents molt similars i igual de lamentables que els  viscuts al camp de l’Espanyol i que els han sortit masa barats als pericos, que segurament no dubtaran en repetir-ho en un proper derbi, un flac favor al fair play i al futbol.

Lectures 1643 vegades per 435 lectors

Comments Closed