SHARE

El jutge Roberto García Ceniceros, del jutjat de Primera Instància número 30, ha desestimat la petició d’impugnació de l’Assemblea de compromissaris del 2010 per part de l’expresident Joan Laporta i la seva junta directiva en l’últim mandat. Joan Laporta té ara 20 dies per presentar un recurs d’apel·lació.

El jutge admet que en l’Assemblea del 2010, l’accés a la informació es podria haver millor, però diu a la vegada que el Barça no va vulnerar els drets de Laporta ni d’altres membres de la junta.

Què reclamava Laporta?: Laporta havia demanat que s’anul·lessin els acords presos en aquella assemblea, el més important dels quals va ser la d’engegar l’acció de responsabilitat contra l’expresident i els seus 15 directius, per un defecte de forma en la votació, i perquè no li van deixar defensar els seus comptes de la temporada 2009/10, que la junta entrant havia modificat.

Durant el judici, els advocats de Laporta i de la resta de demandants van acusar la directiva que actualment presideix Sandro Rosell de manipular l’assemblea, aportant dades esbiaixades de l’auditoria preventiva (‘due diligence’) que va encarregar el club, a través d’una presentació “tendenciosa” d’un empleat de l’auditora KPMG davant dels socis.

Lectures 2213 vegades per 747 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY