SHARE
bartomeu_faus
Bartomeu i Faus junts en una imatge d’arxiu.

El jutge de l’Audiència Nacional, Pablo Ruz, ha decidit no imputar Josep Maria Bartomeu ni Javier Faus en la demanda pel fitxatge del cas Neymar.  Seguint les mateixes premises que el fiscal, que havia decidit no imputar-los, el jutge no ha considerat acreditada la seva participació en el delicte d’apropiació indeguda en la modalitat de distracció presentada al seu dia pel soci Jordi Cases.

En concret en el seu escrit especifica que “No es dedueix suficient concreció dels comportaments atribuït a cada un dels querellats que haurien de suposar la seva participació activa en els fets investigats, més enllà de la dada objectiva ja coneguda en la instrucció d’aparèixer com a signants dels contractes” respecte a la participació dels dos en la realització dels contractes del brasiler. Cal recordar que va ser el soci Jordi Cases qui va decidir fa unes setmanes ampliar la seva querella a l’actual president del Barça i al vice president esporttiu del club.

En la decisió del jutge hauria pesat la declaració de l’antic president Sandro Rosell,qui en la seva declaració els hauria eximit de conèixer el contracte del brasiler ,més enllà de firmar-lo, doncs ell hauria preparat l’estratègia directament amb el departament jurídic del club.

Això no vol dir que els dos no puguin acabar imputats per la querella,doncs ara el jutge esta en fase d’instrucció,o sigui de recollida de tota la informació. Un cop la tingui tota i tanqui aquesta fase,el jutge decidirà primer si existeix delicte, i en cas afirmatiu, a qui imputa pel mateix.

Lectures 3449 vegades per 640 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY