SHARE

ClZEt3eWYAA11PI

 

 

 

 

 

 

 

 

El Madrid va revalidar el títol de la lliga Endesa després de guanyar els dos partits a la seva pista en un quart partit més igualat (91-84) que els dos anteriors. Els de Pascual van fer un bon inici de partit però el seu joc, amb una nula defensa,  es va anar diluïnt davant el major talent dels blancs.

Els de Pascual han sortit a per el partit des de l’inici, amb més encert de cara a la cistella rival i frenant una mica  als blancs, com bé indicava el parcial del final del primer temps de 19 a 26. Al segon es va mantenir la dinàmica fins a la meitat de la part, quan els blancs es van recuperar, amb  varis relleus en pista blaugrana, de la mà de Sergio Llul (21 punts, 10 al descans, i 23 de valoració ) però els blaugranes van aconseguir mantenir l’avantatge al marcador, que seria de 2 punts al descans (45-47) amb Tomic com el millor blaugrana (17 punts i 12 de valoració final).

Al segon període els blaugranes van sortir amb encert en atac, sobretot gràcies a Satoransky (17 punts i 25 de valoració final), i van aconseguir mantenir-se al partit, però sense poder empatar el marcador. A l’inici del quart període, el Barça va encadenar varies bones defenses als primers 5 minuts, deixant els blancs amb 2 punts amb un encertat Abrines, però als darrers minuts el major talent dels blancs va decantar de nou el partit del seu cantó, amb anotació de nou per sobre dels 90 punts, i van revalidar el títol de lliga.

Lectures 2268 vegades per 440 lectors

Comments Closed