SHARE
Foto de l’entrevista a Goal.com a Leo Messi


Leo Messi ha concedit una extensa entrevista a Goal.com on explica que es queda al Barça perquè tot i considerar-se lliure per decidir el seu futur no volia anar a judici contra el Barça. El 10 blaugrana explica que durant la temporada ja hauria dit al president que volia marxar però aquest no li hauria fet cas, a més el 10 blaugrana carrega fort contra aquest, contra el projecte esportiu del club  i explica el perquè del burofax.

Aquí us deixem un resum de les declaracions més destacades.

Quan va comunicar al club que volia marxar

“Li vaig dir a el club, sobretot, a el president, que em volia anar. L’hi porto dient tot l’any. Creia que era el moment de fer un pas a el costat. Creia que el club necessitava més gent jove, gent nova i pensava que s’havia acabat la meva etapa a Barcelona sentint moltíssim perquè sempre vaig dir que volia acabar la meva carrera aquí.”

“No va venir a causa del resultat de Champions contra el Bayern, la decisió portava pensant-molt de temps. L’hi vaig dir a president i bé, el president sempre va dir que jo a al final de temporada podia decidir si me’n volia anar o si em volia quedar i a la fi no va acabar complint la seva paraula “.

La manca de projecte esportiu

“Sempre vaig dir que volia acabar aquí i sempre vaig dir que em volia quedar aquí. Que volia un projecte guanyador i guanyar títols amb el club per seguir engrandint la llegenda de el Barcelona a nivell de títols. I la veritat que fa temps que no hi ha projecte ni hi ha res, es van fent malabars i van tapant forats a mesura que van passant les coses.”

Perquè es queda

“Jo pensava i estàvem segurs que quedava lliure, el president sempre ha dit que a final de temporada jo podia decidir si em quedava o no i ara s’agafen a que no ho vaig dir abans de el 10 de juny quan resulta que el 10 de juny estàvem competint per la Lliga a meitat del virus aquest de merda i d’aquesta malaltia que va alterar totes les dates. I aquest el motiu pel qual vaig a seguir al club … Ara vaig a seguir al club perquè el president em va dir que l’única manera d’anar-me’n era pagar la clàusula de 700 milions, que això és impossible, i que després hi havia una altra manera que era anar a judici. Jo no aniria a judici contra el Barça mai perquè és el club que estimo, que em va donar tot des que vaig arribar, és el club de la meva vida, tinc feta aquí la meva vida, el Barça em va donar tot i jo li vaig donar tot, mai em va passar pel cap portar a al Barça  a judici “.

La seva actitud  i un missatge als barcelonistes

“Seguiré al Barça i la meva actitud no canviarà per més que me’n hagi volgut anar. Vaig a donar el millor. Sempre vull guanyar, sóc competitiu i no m’agrada perdre a res. Sempre vull el millor per al club, per al vestuari i per a mi. Ho vaig dir al seu moment que no ens donava per guanyar la Champions. Ja la veritat, ara no sé què passarà. Hi ha un entrenador nou i una idea nova.”

“Tant de bo poder donar el millor i dedicar victòries a tota aquesta gent que ens acompanya des de dalt i als seus familiars, per poder dedicar-li el millor a aquesta gent que ho està passant malament i que puguem superar d’una vegada per totes puguem superar aquest virus i tornar a la normalitat .”

El motiu del burofax

“El burofax va ser per fer-ho oficial d’alguna manera. Durant tot l’any portava dient-li al president que me’n volia anar, que havia arribat el moment de buscar noves il·lusions i nous rumbs en la meva carrera. Ell em va dir tot el temps: ‘Ja parlarem, que no, que això i allò altre’, però res. Per dir-ho d’alguna manera, el president no em donava ‘bola’ al que li estava dient. Enviar el burofax era fer oficial que me’n volia anar i que quedava lliure i l’any opcional no ho anava a fer servir i em volia anar. No era per muntar un embolic, ni per anar en contra de club, sinó la manera de fer-ho oficial perquè la meva decisió estava presa. “

Lectures 31107 vegades per 881 lectors

Comments Closed