SHARE

Abrines 3

1- La fe mou muntanyes : Diuen que la il·lusió i la fe mouen muntanyes i superar qualsevol tipus de barreres, i el Nanterre ha posat en pràctica aquesta dita. El conjunt francès ha cregut al màxim en les seves possibilitats i en cap moment ha llençat la tovallola. L’equip de la rodalia de París ha cregut en ell mateix i s’ha endut el merescut premi de la victòria.

2- Un Barça apàtic : Si s’analitza la plantilla del Barça jugador per jugador la qualitat és infinita, però a vegades amb la tècnica individual no n’hi ha prou per tirar endavant els partits. Els de Pascual ho han fiat tot al talent i en cap moment del partit han tingut el caràcter i la intensitat necessàries que ha exigit el Nanterre. Aquesta apatia ha fet que els blaugranes no hagin tancat el partit quan han tingut opcions de  fer-ho.

3- Abrines, l’excecpció : L’escorta mallorquí és l’únic jugador que està mostrant intensitat en aquest inici de temporada. Abrines està assumint responsabilitat i s’està carregant l’equip a l’esquena agafant el pes en l’anotació exterior. Abrines ha mostrat que té la punteria afinada, però li ha faltat acompanyament per part de la resta de companys.

 4- El Barça no mata el partit : El Barça ha arribat al quart quart amb una renda de nou punts al seu favor (60-51) i semblava que tot estava a punt per matar definitivament el partit. Durant el tercer quart el Barça ha anat obrint una petita escletxa en el marcador però que ha llançat per la borda a l’últim quart fruit de les imprecisions en el tir, una manca de fluïdesa en el joc col·lectiu i la poca agressivitat defensiva.

5- Donadieu s’imposa a Pascual. : A l’entrenador del Nanterre li ha sortit el plantejament somiat. El conjunt francès ha basat el seu atac en possessions llargues amb l’objectiu de cansar la defensa blaugrana i fiar-ho tot a l’encert desde l’exterior. Per altra banda, el sistema d’ajudes defensives del conjunt francès ha portat de corcoll als de Pascual, que tampoc s’han mostrat intensos a l’hora de controlar el rebot ni han sabut posar fre a la fe del Naterre.

Lectures 2881 vegades per 721 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY