SHARE

assembleaL’aprovació del  pacte del Barça amb la Fiscalia pel cas Neymar es podria votar en una Assemblea Extraordinària el proper mes de juliol. Tal i com van avançar ahir Catalunya Radio i RAC1, la junta directiva aprovarà avui l’acord però la seva ratificació podria ser en una Assemblea extraordinària.

Tot i que en principi l’acord havia de ser  de la junta, les divisions entre els  directius i sobretot les possibles accions anunciades a l’entorn blaugrana en contra de la decisió, per Joan Laporta o Toni Freixa per exemple, han conduït Bartomeu i els seus a  optar per la via de l’Assemblea.

Segons les informacions, l’Assemblea tindria lloc el proper mes de juliol, en una data que podria concretar avui el club, i en aquesta els  compromissaris assistents, un total de 4494 compromissaris, o sigui només un 3% dels 144.756 socis anunciats després del darrer cens. D’aquets 3.570 van ser escollits per sorteig el passat , 857 són els socis més antics del Senat, 21 són els membres de la directiva, 7 ex presidents del club, 4 membres de la comissió de Disciplina, 5 de la Comissió Econòmica  i finalment 30 presidents de Federacions territorials de penyes.

Esperarem avui a l’anunci oficial del club tant de la realització d’aquesta Assemblea com de la data de la mateixa, marcada per la premura de temps en la decisió però que no sembla ni de bon tros l’adient, per període estival, per una decisió de  la importància que s’ha de prendre i que demanaria un referèndum a tots els socis i no només al 3% de la massa social.

Lectures 3274 vegades per 834 lectors

Comments Closed