SHARE
Imatge d’arxiu de la junta del Barça.

El Barça va fer oficial la darrera setmana l’entrada de tres noves cares a la seva junta,dues de les quals han portat la polèmica i una d’elles ja no forma part de la junta blaugrana. La que ja no forma part és Teresa Basilio, el nomenament de la qual va durar menys de 24 hores, del dimecres a la nit al dijous al matí, doncs no complia amb el requisit de 5 anys com a soci per ser directiu del Barça després de la reforma dels estatuts impulsada per la junta de Sandro Rosell a l’any 2013.

L’altre cara nova que ha portat a polèmica a les xarxes ha estat la de Marta Planas, més que per la seves inclinacions polítiques per la seva inhabilitació per càrrec públic des del 2017 i sobretot per un polèmic tuit de l’any 2015. En aquell tuit del 22 de novembre del 2015, el dia 21 a la nit el Barça havia assaltat el Bernábeu amb 0-4 en la segona temporada de Luis Enrique, on es veuen Florentino Pérez i Rajoy a la llotja del Bernábeu i amb serie de hastags en els que no es menciona en cap moment la victòria blaugrana.

Aquesta falta de menció a la important victòria culer així com també els hastags i els personatges presents a la foto, cap dels dos culer, han provocat la polèmica a les xarxes socials. Unes xarxes que també han recordat la seva inhabilitació per càrrec públic des del 2017, segons el Tribunal Suprem i el BOE  per incomplir la Llei 5/2006.

Veurem com acaba tot, pero el que queda clar és que aquests nous nomenaments de membres de la junta per res han estat tranquils.

 

 

 

Lectures 11684 vegades per 745 lectors

Comments Closed