SHARE
Bartomeu i Gerard Piqué en una imatge d’arxiu

Josep Maria Bartomeu es va reunir amb els capitans per explicar-los el Barçagate a les xarxes socials. Tant Sport com Mundo Deportivo van correr a publicar que la reunió havia estat exitosa però els moviments a les xarxes poc després no demostren ni molt menys el mateix.

En concret un tuit de Gerard Piqué en el que anomena titella a Marçal Llorente,periodista que sempre ha defensat la junta actual, responent a un tuit d’aquest parlant del cas del Barçagate.


Poc abans del tuit de Pique,havia estat Messi qui havia evidenciat a les xarxes que no passava el millor moment en les seves relacions amb el club. En aquest cas en la publicación donant les gràcies pel premi Laureus rebut,en la que menciona els seus companys però no el Barça en els seus agraiments.

Per tant sembla que la reunió del president per calmar els futbolistes,objecte d’alguns suposats atacs per part d’aquesta empresa a les xarxes socials, de poc va servir i veurem com evolucionen els esdeveniments perquè darrerament ja hem vist que els futbolistes, siguin Messi o Piqué, no tenen cap por a atacar si es consideren atacats pel club.

Lectures 15715 vegades per 727 lectors

Comments Closed