SHARE

judici casualsEl Casuals s’han enfrontat avui amb el Mossos durant el judici a que se’ls esta sotmetent. La situació s’ha produït en el judici  que s’està duent a terme a l’Audiència  de Barcelona contra un grup de 29 Casuals , la facció més radical dels Boixos Nois, acusats d’extorsió, pallisses per encàrrec i tràfic de drogues.

L’enrenou ha  començat quan els acusats, molestos per l’augment de les mesures de seguretat,  han començat a insultar als periodistes que eren  al judici ,  fet pel qual la jutgessa hagi expulsat un d’ells de la sala, provocant l’airada reacció de la resta amb crits i amenaçant  de deixar tots la sala . En aquest moment els Mossos que eren la  sala i d’altres que se’ls han afegit , el han hagut de reduir amb les porres.

El judici s’ha aturat durant l’altercat, alguns  dels acusats han estat conduits als calabossos de l’Audiència ,  i la jutgessa ha decidit reprendre el judici sense els acusats,  on avui esta previst que el fiscal llegeixi  l’informe final de l’acusació.

Els insults a la premsa no  han només  en el moment que ha esclatat l’incident, doncs des de la seva entrada a la sala els acusats han insultat a la premsa present a la sala  amb frases com “gossos, només expliqueu mentides”, i la tensió ha anat creixent fins als incidents. A més, alguns  familiars dels acusats han fet fotos a la dotzena de periodistes presents al Hall de l’Audiència, on esperaven juntament amb aquests familiars i 25 Mossos que es reprengués el judici.

Recordem que en el judici és a  29 els Casuals per una trama d’extorsió a responsables de discoteques, per fer pallisses per encàrrec i per dedicar-se al tràfic de drogues sota la direcció del seu líder Ricardo Mateo, per qui es demanen més de 120 anys de presó.

Lectures 5658 vegades per 1154 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY