SHARE

IMG_8697-0.JPGEl que ha aconseguit el Barça de bàsquet els darrers anys té molt de mèrit. Amb una plantilla a priori inferior a la del Real Madrid, ha aconseguit superar els blancs en moments i partits clau de la temporada, com en el Play Off final de la darrera Lliga. En aquest cas, el mèrit va ser doble perquè es venia d’encaixar una duríssima derrota per 38 punts a la Final Four de l’Eurolliga.

La renovació de Xavi Pascual ha estat tot un encert. Va agafar un equip desorientat, en total descomposició i allunyat dels primers llocs de la Lliga. Tot i així, va aconseguir arribar fins a la final d’aquell mateix any. A partir de llavors, ha sumat 11 títols: 1 Eurolliga, 4 Lligues ACB, 3 Copes del Rey i 3 Supercopes.

Ahir, havia d’afrontar el duel contra els madrilenys amb baixes tan importants com les de Navarro, Oleson, Abrines i la ja coneguda d’Eriksson. A base d’un gran treball defensiu, el Barça va tallar el potentíssim joc d’atac dels blancs i els va deixar en només 68 punts. Una mostra que es tracta d’un equip treballat.

Aquest any, hem vist com Abrines està prenent galons dins de l’equip i Hezonja ha donat un important pas endavant. S’esperava molt d’aquests dos jugadors, referents de futur de l’equip. Això, sumat al fitxatge de Thomas, el “retorn” de Lampe, que Satoransky cada cop se’l veu més integrat a les dinàmiques del grup i la solidesa de la societat Huertas-Tomic, ens fan aventurar una bona temporada per l’equip.

Lectures 12354 vegades per 3135 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY