SHARE

IMG_2237Els socis menors de 14 anys o els fills o nèts dels socis blaugranes hauran de passar per caixa si volen veure el desenllaç de la lliga al Camp Nou. Com a mesura excepcional, i amb la seguretat com a pretext,el club  no donarà entrades gratuites als nens per veure el Barça-Eibar a l’estadi,on l’equip es podria proclamar campió de lliga.

Amb Sandro Rosell com a president, el club va impulsar aquest programa de “Nens al Camp Nou” pel qual controla l’accés de nens a l’estadi amb el pretext de la seguretat dels mateixos,però sense oblidar l’impacte econòmic que pot tenir a les taquilles del club quan s’exclouent alguns partits. En aquest sentit, actualment els partits amb Reial Madrid i Atlètic de Madrid i totes les eliminatòries a doble partit de Champions, de vuitens a semis, estan excloses d’aquest programa,els partits que poden tenir més aforament a l’estadi però també en els que  el club pot obtenir més diners de les entrades que es cedeixen als nens, que surten de les localitats lliures i del Seient Lliure.

Tal i com explica el programa,el club té la potestat de decidir que un partit s’exclogui i que per tant els socis blaugranes hagin de passar per caixa per portar els seus fills o nèts al Camp Nou per viure el final de lliga. No tractant-se d’un horari masa propici pels nens,les 8 hores del diumenge, sembla més complicat d’entendre que hi hagi el component de seguretat tingui més pes que el possible  afany recaptatori del club.

 

Lectures 4881 vegades per 923 lectors

Comments Closed