SHARE

abidal-monaco-610x380

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eric Abidal ha dit que el Barça no el  va pagar mentre va estar malalt. En una entrevista al diari L’Equipe” , el defensa ha explicat aquest fet a més d’explicar la seva relació amb Guardiola i com va viure la seva sortida del Barça.

El  defensa explica respecte a la decisió del club que “Va ser difícil entendre el discurs del Barça durant la meva última roda de prems. Van dir que va ser per motius professionals i això va fer dubtar d’altres clubs”. El que si deixa clar el futbolista és que “ Ni tan sols va ser pels diners. La prova és que tots els mesos que jo  vaig estar malalt, el club no em pagava”.

A més també ha reconegut que “Va ser un moment difícil deixar el Barça. Vaig acabar contracte i en aquests casos o es renova o s’acaba. Jo estava preparat per les dues situacions. Era complicat acceptar-ho, però no tenia una altra opció. L’aventura amb el Barça es va acabar però ara toca el Mònaco.”

També ha volgut destacar la figura  de Guardiola, doncs el francès creu que “Si Guardiola hagués continuat al Barça, jo potser hauria continuat. És un gran entrenador i va ser ell qui em va donar l’oportunitat. És una gran persona i estem molt en contacte.”

 

Lectures 2822 vegades per 722 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY