SHARE

Alguna cosa està canviant des del dissabte. Sandro Rosell ha perdut molta popularitat i la gent comença a fer-se preguntes que dies enrere no semblaven apropiades. El discurs de Sandro i les seves actituds ja no convencen, i tal com deia Laporta creix la impressió entre els barcelonistes que Rosell “és un president sense lideratge”. Hi havia expectació per escoltar el programa líder d´audiència de la nit catalana, el Tu Diràs, del Grup Godó, sobretot amb per presència de Santi Nolla, part activa de l´oposició a Joan Laporta des de fa molts anys.

El mur de facebook i el twitter del Tu Diràs treien fum. Es notava un bon grapat d´oients que havien passat de ser neutrals a mostrar-se disgustats amb el que va passar a l´Assemblea. Santi Nolla, director del Mundo Ddeportivo, tenia la missió d´escombrar cap a casa, la d´en Sandro i netejar una miqueta la imatge del dirigent barcelonista, trastocada els darrers dos dies.

Però Santi Nolla tampoc va convèncer. Quan un periodista vol justificar l´injustificable, fa que moltes de les coses que ha fet i dit abans se li girin en contra. Ernest Folch va encarar-se repetidament amb Santi Nolla i també va demanar responsabilitats a tots aquells que intencionadament havien filtrat informació sense tenir-ne cap prova o documentació, amb l´única intenció de fer mal a la reputació de Joan Laporta. Santi Nolla volia fer un pas endavant, però se sabia assetjat per les preguntes de l´Ernest Folch.

L´audiència es va posicionar clarament a favor de l´Ernest Folch o contra Sandro Rosell i Santi Nolla. El mur de facebook era un clam i no només dels usuaris del Tu Diràs que habitualment es posicionen contra Sandro, sino d´una inmensa majoria d´oients que normalment no entren i ni comenten les notícies relacionades amb el sandrisme vs laportisme.

Santi Nolla hauria de mesurar les seves intervencions, ja que semblava com si l´audiència també comencés a qüestionar la credibilitat d´un diari que publica informació sense tenir-ne cap prova, o la professionalitat d´un director que deixa que es faci joc brut  amb el seu consentiment exprés. Si fins ara eren el Grup Godó i Sandro Rosell qui marcaven l´agenda de Can Barça atacant  Joan Laporta dia sí, dia també, sembla que les tornes comencen a canviar i ara és l´aficionat i el soci blaugrana qui comença a clamar contra el nou President i contra tota la seva premsa afí.

Que s´ho facin mirar.

Ernest Folch

Lectures 10063 vegades per 2914 lectors

Comentaris

8 COMMENTS

 1. Els del Grup Godo estan quedant en evidencia total. Uan vergonya el que fan…se´ls veu el llauto. L´actitud de Nolla, era més la de l´un hooligan que la d´un director…

 2. Ahir Santi Nolla, es va portar com un hooligan, sense capacitat de crítica…seguint el discurs de la junta (o la junta sgeuint el seu discurs, off course)….queden en evidència…

 3. La pregunta la feu malament: Rosell té al seu servei el grup Godó, o el Grup Godó té a Rosell al seu servei…de veritat que no ho tinc gens clar…

 4. Ahir vaig reclamar reiteradament que el Sr. Nolla en representació del seu diari ens aclarís la veracitat de tot els publicat els darrers 3 mesos. Malhauradament no vaig ser contestat ni el meu missatge es va llegir durant el programa. No podem esperar menys d'un grup empresarial que sempre ha estat al costat del país i dels seus ciutadans i que sense dubte haurà confirmat totes les informacions prèviament a la seva publicació. Crec que els socis del Barça tenim dret a saber, és més volen saber ja que ha passat.

  • Com diu la Silvia però…..qui mana? Godo a Rosell o Rosell a Godó….per a mi també és el quid de la qüestió…

 5. En Santi Nolla va fer un paper tristissim ahir nit, jo hem pregunto; com pot ser que un director d'un diari sigui tant tendenciós? No hauria de tenir un paper més neutral i dedicarse a informar i punt? Ahir va quedar ven clar que el Mundo Deportivo no és un diari del qual puguis creure gaire cosa del que diuen. D'altra banda l'article no menciona les impresions de l'altre tertulià, l'Àlex Santos va estar prou incisiu i també va plantar cara a les manipulacions del senyor Nolla

 6. Ahir a la nit va ser espectacular, en Folch es va menjar al rei del mambo Nolla. De totes formes penso que tots el s periodites del Godo estan descol.locats, fan el paperot que diu l'amo. 
  Per cert on es la due diligence , si que necesiten temps aquests de de KPNG. ai ai ai que no troben res que imputar.
  Penso que el Sandro rosel tindria que dimitir i marxar a la junta del espanyol o de consejero en la comunidad de extremadura o d'animador al boixos nois.

LEAVE A REPLY