SHARE
Agustí Benedito en la última actualització de dades del vot de censura.
Agustí Benedito en la última actualització de dades del vot de censura.

El vot de censura a la junta de Josep Maria Bartomeu entra en la seva recta final aquesta setmana. Debats sobre el dia del final del termini a banda, el dia 27 de setembre pel club i el dia 2 d’octubre pel promotor, la iniciativa impulsada per Agustí Benedito serà la que obtindrà més suports de la història del Barça i, a diferencia dels dos anteriors, podria no ser votada per tots els socis blaugranes sinó es superen les 16.570 signatures.

Tal i com Agustí Benedito va explicar en el seu darrer recompte de firmes, ja compta amb 10.715 suports, que a dia d’avui ja podrien arribar fins als 14.000, una xifra per sobre de les 9.473 signatures presentades per Oriol Giralt l’any 2008 contra la junta de Joan Laporta. Precisament el número també serà superior a les 6.014 firmes que l’Elefant Blau va presentar contra Nuñez l’any 1998, dos vots de censura que es van votar guanyant en els dos casos les juntes a les que es van presentar.

Per tal que s’arribi a votar cal que la iniciativa compti amb 16.570 suports vàlids, el que vol dir que caldrien una xifra de 17.500 a 18.000 firmes presentades perquè  les probabilitats de que es voti  a tots els socis del club blaugrana siguin elevades. Cal recordar que a l’any 1998 es van considerar com a vàlides un 94,18% de les firmes presentades, o sigui 5.664 suports, mentre que l’any 2008 van ser vàlides un 96,53% de les presentades, per un total de 9.145 firmes.

Per tant, s’arribin o no a les firmes necessàries per la votació, el que queda clar és que existeix el major descontentament en la massa social de la història del Barça, com ho demostra el fet que els suports siguin els més elevats registrats mai en una iniciativa de censura a  cap altre junta directiva. Veurem si es compleixen les optimistes expectatives d’Agustí Benedito des de que va començar la seva iniciativa i s’assoleix el mínim perquè vistes les xifres seria bo que tots els socis votessin si volen o no la continuïtat de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu.

Lectures 9344 vegades per 1123 lectors

Comments Closed