SHARE
Carles Vilarrubí i Javier Faus en una imatge d'arxiu.
Carles Vilarrubí i Javier Faus en una imatge d’arxiu.

Alguns membres destacats de la junta de la seva junta no comparteixen la teoria de la conspiració del president sobre el tema Neymar.  En concret avui dos dels seus vice president, Javier Faus i Carles Vilarrubí, s’han desmarcat de la teoria de la persecució política del club del president blaugrana després de la seva imputació pel fitxatge del brasiler d’aquesta setmana.

El vice president econòmic del club ha parlat als micròfons de Catalunya Ràdio on ha afirmat que “El jutge és 100 per 100 independent i no hi ha un senyor a dalt, a algun lloc, que digui anem ara a pel Barça, això no existeix”. Per ell “són decisions que pren el fiscal al seu moment i que se’m escapen però no hi ha una voluntat política”, contradit clarament la versió del complot expressada per Bartomeu en totes les seves entrevistes des de la seva imputació.

A més, Faus has defensat la operació del fitxatge del brasiler afirmant que “Per aconseguir aquell fitxatge, Rosell va haver de fer una operació complexa, que no vol dir que sigui una operació fraudulenta o il·legal, i aquí hi ha la discrepància”.

A més, el vice president també ha contradit el president sobre un acord que el Barça no va voler acceptar, negat pel president, afirmant que “El que volia Hisenda, l’Advocacia de l’Estat i la Fiscalia era que el senyor Rosell i el Barcelona acceptessin de conformitat que havien comès un delicte”. I aquí és quan el Barça diu “no”.

Alhora que deixava clar que “El Barcelona com a entitat jurídica mai acceptarà que ha comès un delicte. I, si ho ha fet, que ho digui un tribunal, però que no m’ho digui, amb tots els respectes, un funcionari de l’Estat. I aquí és on ens hem encallat.”

Qui també s’ha desmarcat del seu president ha estat el vice president de relacions institucionals, Carles Vilarrubí, qui ha deixat  clar als micròfons de RAC1 que “Estic d’acord amb el que diu el vice president Faus, la teoria del complot en general no la comparteixo i en aquest cas particular tampoc.”

Ha parlat d’una possible equivocació del fiscal veient l’informe d’Hisenda, alhora que recordava que “El Barça està imputat, però la majoria de clubs de l’LFP fa anys que no paga a Hisenda, mentre que el Barça està al dia en tots els seus pagaments, i l’únic club que està imputat a l’Audiència Nacional és el Barcelona fa mesos”.

Vilarrubi també ha parlat d’un altre tema blaugrana amb Hisenda, el cas Messi, afirmant que “Tenim el millor jugador (Lionel Messi) que és el primer contribuent d’Espanya. Això no és normal tampoc, perquè tots sabem les fortunes que hi ha en aquest país. No hi ha cap conspiració però aquestes dades són objectives”.

 

 

 

Lectures 3484 vegades per 833 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY