SHARE

20140203-203050.jpg
Els socis que no vulguin un nom comercial al Camp Nou hauran de votar No a l’ampliació. Javier Faus,Jordi Cardoner i Jordi Moix han fet avui la primera roda de premsa al voltant de la reforma de l’estadi,les repetiran cada quinze dies, aquí teniu el més destacat de tot el que han dit.

A més, Cardoner ha explicat que faran un intens procés per informar a tots els socis, on a més de fer-ho amb mitjans propis i amb punts a les diverses penyes també es posarà a disposició del soci el twiteer @fcbarcelona.cat per fer arribar dubtes o propostes del tema.

La junta no es mullara

“Informarem sobre el projecte en si però sense demanar el sí en el referèndum. Això seria desinformació”.

Més que una remodelació

“L’Espai Barça és més que una remodelació del Camp Nou. És i serà el projecte esportiu més gran d’Europa i del món. Cap altra ciutat d’Europa tindrà el projecte que pensem. Serà el complex esportiu més important al centre de la ciutat”.

Pregunta única al referèndum

“La pregunta serà única i clara”.
“Hem creat una comissió pel referèndum que dirigeixo jo, amb la participació dels vicepresidents Cardoner i Moix i d’un grup d’executius liderats per Antoni Rossich” “Si guanya el sí, prepararem bé el projecte. Si guanya el no, no el farem”.

Un referèndum a cegues

“El projecte dependrà d’un concurs arquitectònic a nivell mundial que no s’iniciarà fins a tenir aprovat el referèndum. Hi haurà una sèrie de qüestions menors que el soci no coneixerà abans del referèndum: on s’ubicarà el seient de cada abonat, quina marca portarà el cognom de l’estadi o quin serà l’arquitecte”

Sinó es vol cognom,s’ha de votar no

“El cognom comercial estarà sotmès a l’aprovació de l’Assemblea, el referèndum no aprovarà el nom comercial. A l’assemblea es votarà la proposta comercial que sembli millor a la junta. No exposarem 3 finalistes a una votació de l’assemblea perquè podria afectar la imatge de les empreses no guanyadores. Si un soci no vol que l’estadi tingui un cognom comercial, haurà de votar no al referèndum”.

Un plebiscit a la junta amb el referèndum

“Si el soci va a votar en clau plebiscitària o no, no ho podem evitar”.

Les millores de la remodelació

“El nou projecte inclouria 88 llotges per a empreses, l’ampliació de la llotja presidencial amb una altra planta o un restaurant amb vistes al terreny de joc. La primera graderia s’enderrocarà per fer-la nova i tindrà millor visibilitat”.

No a la venda de Messi a canvi del camp

“No hi ha cap possibilitat que financem una part del nou camp amb la venda de Messi. Puc dir, sense cap dubte, que el Barça pot seguir pagant el millor jugador del món”.

Lectures 2441 vegades per 628 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY