SHARE

20131129-125354.jpg
La possible sortida de Messi del Barça segueix donant per parlar. Ahir de nou el periodista Francois Gallardo, el mateix que va afirmar que marxaria al juliol, va desvetllar més detalls de la possible operació, com el sou que li oferirien per marxar del club blaugrana.

L’intermediari de futbolistes va afirmar que el futbolista i el seu entorn “Han parlat amb el club pel que fa a duració i xifres del contracte. El contracte serà de quatre anys “.
Respecte a les xifres, “Li ofereixen 25 milions nèts per temporada”, una xifra que segons el periodista el Barça no pot igualar ni assentar-se a negociar.

Respecte a la identitat de l’equip, que es deia que hauria de ser un gran equip vestit per Adidas, Gallardo va revelar que “És d’un país veï.És un equip que esta fent coses a nivell mundial peró no és un Barça, un Madrid o un Milan”.

Al voltant de les raons de la marxa, el periodista va afirmar que “Messi vol marxar ja perquè Rosell i el Barça l’han traït“, en referència a una suposada promesa de millora de contracte amb l’arribada de Neymar de la que el club es va fer enrerre.

Lectures 3322 vegades per 859 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY