SHARE

Gerard Piquè ha penjat una foto amb Neymar a les xarxes socials afirmant que el brasiler es queda al Barça. El central blaugrana, i president a l’ombra del club, ha penjat una imatge a Instagram i Twitter amb el seu company d’equip afirmant que seguirà com a culer la propera temporada.

Després que les darreres informacions apuntessin de nou a que el brasiler s’allunyava del Camp Nou, la reunió del pare amb els directius no havia anat bé, el central blaugrana exerceix de nou com el millor ambaixador institucional del club per assegurar la continuïtat del seu company. Qui també ha publicat a les xarxes una imatge amb Neymar i Piqué somrients ha estat el CEO de Rakuten,nou principal patrocinador del club, Hiroshi Mikitani, un nou gest que sembla assegurar la continuïtat del brasiler al Barça.

De fet les informacions que van aparèixer el dissabte i que parlaven de que el vestuari blaugrana havia convençut Neymar de seguir de blaugrana ja deient que el paper de Gerard Piquè havia estat clau.Es parlava de que el 3 blaugrana havia parlat amb ell per recriminar-li el tracte al Barça dels darrers dies, fer-li veure la pressió que tindria al PSG i l’error que seria la seva marxa al club francès.

Segons diverses informacions, els qui també haurien tingut  un paper clau en la seva continuïtat haurien estat Leo Messi i Luis Suárez, els seus companys del trident blaugrana.

 

Lectures 2388 vegades per 515 lectors

Comments Closed