SHARE

sandro rosell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go Barça ha fet públic un comunicat on confirma la moció i explica part de les raons de la mateixa. L’acció anirà contra el president Sandro Rosell i tres dels seus vice presidents com són Javier Faus, Jordi Cardoner i Josep Maria Bartomeu, i segons el comunicat les raons de fer-ho són que aquests dirigents  blaugranes han “ mentit i enganyat”.

El comunicat del grup ,penjat a  la seva pàgina web, anuncia que es presentarà el vot de censura demà i que “Els motius perquè GO Barça presenta una moció de censura són diversos, però n’hi ha dos que es donen reiteradament i constitueixen el comú denominador en la gestió del FC Barcelona, que són mentir i enganyar.”

Demà dos membres del citat grup, Jordi Cases i Joan Arnés, aniran a les oficines del Barça, entre les 9:30 i les 10 del matí, per presentar la moció, i a partir de llavors el club té 5 dies per entregar les butlletes i per notificar el nombre de signatures necessàries per tirar endavant la moció, un 5% dels socis o sigui unes 6.000 signatures.

Des de Racó Blaugrana, i després de consultar fonts properes al grup, reiterem el que hem afirmat en el nostre anterior post i el que han dit també altres mitjans , que darrera del grup Go Barça no hi ha personatges de l’entorn més pròxim del club com Soriano, un nom que no ha tardat a vincular-se al mateix quan s’ha conegut la notícia de la moció.

A més com també hem explicat , en la propera assemblea el club vol variar aquest percentatge i elevar-lo fins al 15%, i denunciar aquest fet també seria una de les raons per presentar la moció contra Rosell. Serà el proper dimecres quan els membres del grup prenguin la paraula en una roda de premsa a les 12 del migdia al Colegi de Periodistes de Catalunya, per explicar punt per punt el que els ha dut a tirar endavant aquesta iniciativa.

Lectures 2286 vegades per 668 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY