SHARE


Guardiola es retrobarà des d’una banqueta demà amb l’aficció blaugrana al Camp Nou i avui ho ha fet amb tots els periodistes que segueixen el dia a dia del Barça. Un dels quals es Jordi Grau, qui sempre va mostrar la seva admiració pel tècnic de Santpedor, a qui anomenava “capitano”, i el retrobament del periodista de TV3 amb ell era un dels més esperats.

Al igual que en la seva intervenció davant la resta de mitjans, Guardiola va reiterar davant el periodista de TV3 que “el talent no es coneix mai i no hi ha sistema defensiu que es pugui controlar”, i especialment “Messi no es para, ni Neymar ni els moviments de Suárez i sempre se’n surten però per sort per tots el talent és el talent”.

Sobre la seva tornada a Barcelona, es va expressar en termes similars dient que “ tinc 44 anys i he estat 30 anys en aquest km cuadrat, i és normal que sigui especial per mi però tinc una feina a fer”.

Al voltant d’una hipotètica eliminació, Guardiola ha afirmat que “Tothom sap que volem guanyar i arribar a Berlín, però els dos cops que arribat a una final es perquè ho he merescut” i ha enviat un dard a Mourinho afirmant “Es qüestió de tirar d’hemoroteques i veure quan cops m’he queixat quan he perdut”.

Es dona la curiositat que la figura de Jordi Grau fou una de les parodiades en un dels darrers programes del “Crackòvia” com a  una “Teresina” de Guardiola, aquí us deixem el vídeo.

 

 

 

Lectures 2185 vegades per 668 lectors

Comments Closed