SHARE
Pep Guardiola amb Yaya Touré a la pretemporada del City.
Pep Guardiola amb Yaya Touré a la pretemporada del City.

Pep Guardiola es va endur la seva primera victòria de prestigi a la Premier al duel de Manchester el passat dissabte però no tot són flors i violes pel tècnic a la seva nova casa.  Doncs algunes de les decisions presses pel tècnic amb jugadors com Joe Hart i Yaya Touré no han agradat a la cúpula directiva dels citizens.

Tant el porter anglès com el mig campista marfileny eren dos ídols de l’afecció blue i el tracte que els ha dispensat el tècnic de Santpedor no ha  caigut gens bé en certes altes esferes del club. La seva decisió de prescindir d’ells i sobre tot el tracte que els ha dispensat a partir de llavors, ha creat malestar en algunes esferes, a més de condicionar el seu futur i la seva cotització per una pròxima sortida del club.

En el cas de Joe Hart, el fet que Guardiola els fes jugar amb el City  una tornada de prèvia de Champions contra l’Steaua del tot intranscendent, amb un 0 a 5 de l’anada, un fet que l’inhabilitava per poder  fitxar per cap equip anglès de Champions, va molestar a les altes esferes citizens. La decisió del tècnic va fer baixar considerablement la seva cotització i va limitar les sortides d’un jugador molt estimat al club i per l’afecció, i que va acabar marxant cedit el darrer dia de mercat al Torino italià.

Pel que fa a  Yaya Touré , l’ex blaugrana segueix a la disciplina del City, però el seu nom no va ser inclòs en la llista del tècnic per jugar la Champions, una decisió tampoc entesa per algunes esferes del club amb un jugador que ha estat el líder de l’equip des de l’arribada dels xeics al club.  En el cas del mig campista, a més a la decisió es suma el polèmic representant del futbolista, Dimitri Seluk, qui  garanteix un enrenou al  voltant del club que de ben segur ni Guardiola ni el club volen.

No obstant,  el bon joc, victòries com la de l’altre dia a Old Trafford i els títols que el tècnic pugui  sumar com a citizen de ben segur que faran oblidar aquestes situacions  de Hart  i Touré tant a l’afecció com a aquestes esferes del City, que no dubtaven de la vàlua dels 2 futbolistes i eren conscients de la seva condició de ídols del club.

Lectures 5962 vegades per 940 lectors

Comments Closed