SHARE

Fernando Hierro va afegir més llenya al foc a la polèmica sobre la lesió de Xavi Hernàndez. Qüestionat sobre si pensava que la seva participació en els amistosos contra Mèxic i l´Argentina van ser perjudicials i han estat alguns dels factors claus en la sobrecàrrega que ha patit Xavi i que l´ha portat a caure lesionat, el malagueny es despatxa a gust i respon irònicament: “no crec que Xavi per jugar 30 minuts contra Argentina i 15 minuts a Mèxic s´hagi lesionat”.

Hierro fa trampa, el malagueny obvia una sèrie de raons: que Xavi estava de vacances quan va ser convocat pel primer amistós i tenia molèsties, que va ser “obligat” a viatjar amb la Selección Española a l´Argentina quan estava lesionat i el part mèdic informava que arrossegava molèsties des del principi de temporada i que en ambdós casos el jugar va haver de fer milers de quilòmetres en vol a fi de jugar aquests amistosos.

La cosa no va quedar així perquè  Hierro va rematar el seu acte de cinisme dient: “tenim l´oportunitat històrica que ens donin un mundial, si hem hagut de sortir un parell de cops en un mes i això significa que ens donin l´organització d´un mundial… que sigui benvingut aquest “esforç”.

O sigui, se li´n refot la lesió de Xavi… aconseguir l’organització d’un mundial és l´únic que compta per a la RFEF. Obtindran un mundial per anar a Mèxic amb jugadors emmig de les seves vacances i sense entrenar? Per això donen mundials? Quina bestiesa!

Font: efe.es

Lectures 3669 vegades per 1155 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY