SHARE
La pancarta a l'estadi durant el partir contra l'Espanyol.
La pancarta a l’estadi durant el partir contra l’Espanyol.

El primer dia de recollida de signatures pel vot de censura va estar marcat per les cues a les carpes i pels clars crits de dimissió del president a l’estadi. Amb 5-0 al marcador contra l’Espanyol, els culers presents a l’estadi van cridar  “Bartomeu Dimissió”, en un fet que evidencia que el malestar al barcelonisme va més enllà dels resultats al terreny de joc vist i es centra en la gestió esportiva i econòmica dels darrers anys i en el ridícul del club en el darrer mercat de fixatges.

Des de les 12 del migdia, els socis culers podien signar a favor de la moció a l’estadi i a la vista  cues  de les cues de les carpes,abans i després del partit,en el primer dia de recollida va tenir  més èxit de l’esperat pel club i pels impulsors de la iniciativa. De fet, el mateix Agustí Benedito va afirmar durant la jornada que “Per les dades que m’estan donant, estem superant de molt les expectatives” i poc després va anunciar a les xarxes que en el primer dia sencer de recollida oficial va obtenir gairebé 3.000 signatures, un xifra més que elevada.

Qui també va mostrar  que el malestar del soci pot acabar provocant la dimissió de la junta fou una enquesta informal del Món Esport en la que 72 socis de 100 consultats veient justificada la moció de censura a la junta de Josep Maria Bartomeu. No obstant la consulta també mostrava que d’aquests 72, 11 no firmarien pel vot o no sabien si ho farien.

A banda de la recollida, a l’estadi també va quedar clar el descontentament envers la junta amb pancartes i els crits de “Bartomeu Dimissió” del tram final del partit. A més, al principi de la segona meitat també es van escoltar crías de  “Nobita Dimissió”, en referència al sobrenom graciós del president blaugrana.

 

 

Lectures 3521 vegades per 498 lectors

Comments Closed