SHARE

IMG_2356Coutinho i Dybala són els dos noms que han sonat amb més força com a relleus de Neymar al Barça però les negociacions per portar-los sembla que no van per bon camí. El brasiler i l’argentí son els escollits per frenar l’impacte de la marxa de l’11 blaugrana,que cada cop sembla més lluny del Camp Nou,però algunes veus apunten que els seus clubs no semblen disposats a obrir-los la porta amb la facilitat que alguns mitjans prediquen.

A dia d’avui,el Barça ja sabria que la intenció de Neymar es marxar al PSG, tot i que l’equip francès no podria pagar la clàusula i buscaria un acord amb el club blaugrana pel traspàs,que Bartomeu i la seva junta no podrien acceptar vistes les reaccions a les xarxes dels barcelonistes. Un cop el president i la junta van saber de les intencions del futbolista i el seu pare,en una reunió després d’un partit de pretemporada, aquests li haurien demanat al brasiler temps per tancar un fitxatge mediàtic que puguin anunciar quan es faci oficial la seva marxa.

El problema se l’han trobat Raúl Sanllehí i la resta de representants del club en aquestes negociacions perquè ,segons algunes veus apunten, quan van viatjar a Liverpool els anglesos els van mostrar que no tenen cap intenció de vendre a Coutinho sense el temps suficient per fitxatge-li un recanvi. I per això  li van posar un preu prohibitiu de 150 milions d’euros,  un preu molt superior del que es considera aceptable per fer la operació a can Barça.

I la mateixa situació es la que sembla que es van trobar els emissaris del club aTurí,on la Juventus va deixar clar que tampoc té intenció de vendre Dybala al Barça.  En aquest cas,els italians en aquesta reunió, conscients dels 222 milions que pot ingressar el Barça, haurien arribat a demanar el mateix que els blaugranes rebin pel brasiler per deixar sortir el seu millor futbolista aquest estiu.

Aquesta situació explicaria alguns dels moviments dels darrers dies,des del silenci permanent de Neymar en tot aquest cas fins al fet que el nom de Coutinho va sonar amb  força com una operació que es faria en poc temps,un globus que es va anar desinflant als següents, les ultimes informacions apunten a Rakitic o Rafinha com a part del traspàs.

Bartomeu i la seva junta són conscients que no poden permetre que Neymar marxi del Barça sense oferir un altre nom mediàtic a l’aficció,bastant molesta amb Neymar i amb com esta gestionant tot el cas el club blaugrana. Tot això no vol dir que al final Neymar no es quedi,bastant complicat, o que el Barça no fitxi a Dybala o a Coutinho, sinó que ara mateix el Barça té seriosos problemes per aconseguir que li venguin un relleu de garanties pel brasiler. 

 

 

Lectures 4150 vegades per 785 lectors

Comments Closed