SHARE
bartomeu-y-faus-orgullosodesercule-21289
Bartomeu i Faus junts en una imatge d’arxiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A final de temporada el Barça viurà un procès electoral tal i com va anunciar ahir el president Josep Maria Bartomeu. En la mateixa compareixença, Bartomeu va anunciar que la junta tenia la intenció de presentar-se a la reeleció, tot i que sense deixar clar qui seria el cap de cartell de la candidatura, un lloc que podria no ocupar qui en el seu dia va ser el relleu de Sandro Rosell.

Tal i com va dir l’actual president del club, la junta actual té la intenció d’estar present a les futures eleccions però el lloc de presidenciable podria no ser ocupat per Bartomeu, sinó per algun altre company de junta, a més que de la mateixa podria no sortir-ne només una única llista. Qui estaria millor situat com a relleu de Bartomeu seria l’actual vice president econòmic del club, Javier Faus, el perfil del qual agradaria als mitjans més propers a la junta actual i que als seus ulls sembla menys  tacada que la de l’actual màxim dirigent del club.

L’actual encarregat de les comptes del club també s’ha vist envoltat de les seves polèmiques, masa freqüents amb la junta actual, quan va molestar Messi amb unes declaracions seves o amb una recent polèmica amb Agustí Benedito després de que aquest parles dels seus possibles vincles econòmics amb Qatar.

No obstant, la candidatura continuista podria no ser només única, doncs dins la junta hi ha directius com Toni Freixa, qui ha quedat força aïllat dins la junta amb alguns companys com Jordi Bordas, propers al igual que ell mateix a l’ex president Rosell. La imatge de qui fou portaveu de la junta és prou coneguda a l’entorn blaugrana , per la tensió que ell generava i pels seus vincles en algunes de les causes legals en les que s’ha vist inmers el club als darrers temps com el cas Neymar o el tema dels avals.

Lectures 4800 vegades per 989 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY