SHARE

laporta2Joan Laporta creu que Josep Maria Bartomeu hauria de deixar la presidència del Barça si tingues un mínim de dignitat. L’ex president blaugrana ha donat la seva versión de la sentència que avui l’ha exonerat a ell i als seus directius de l’Acció de Responsabilitat impulsada per la junta de Sandro Rosell l’any 2010, de la detenció del qual també ha parlat.

Respecte a la sentencia, l’ex president ha deixat clar que estava molt satisfet per la decisió de l’Audiència perquè “ens ha tornat a donar la raó,desestimant el recurs de la junta de Bartomeu.La veritat ha tornat a guanyar”. Amb la sentencia ,diu Laporta que  queda acreditat que “la nostre gestió al capdavant del club va donar benefici. S’hauria acabat desenmascarant la manipulación articulada per aquesta junta, integrant defensar interessos particulars per sobre de la veritat i per sobre del club”.

Per l’ex president, “el desprestigi al que estan portant el club aquests directius no s’havia vist mai” i té quina decisió haurien de prendre Bartomeu i la resta de la junta, afirmant sobre el president que “si tingues un mínim de dignitat,hauria de deixar el càrrec,però no ho farà perquè apel.larà a la legitimitat i a la ilusió”.

Per Joan Laporta, amb la decisió Bartomeu ja no está legitimat perquè a més “va pactar amb la justicia perquè s’imputes al Barça en comptes de carregar amb la responsabilitat d’una mala actuación en un fitxatge.Les mentides deslegitimen”

Les paraules sobre la detención de Sandro Rosell

 

Lectures 5174 vegades per 754 lectors

Comments Closed