SHARE
Joan Laporta i Rafa Yuste en una imatge d'arxiu.
Joan Laporta i Rafa Yuste en una imatge d’arxiu.

Joan Laporta estarà preparat si es convoquen eleccions a can Barça. En un article al diari Sport, Joan Vehils comparteix una cafè amb l’ex president blaugrana i dues persones molt properes a ell i confirma que firmarà la moció de Benedito i que estarà a punt si es convoquen uns comicis al club,que contempla pel proper estiu com a molt aviat.

Al costat de Rafa Yuste, amic intim de Laporta i que va estar amb ell al club, i Rafa Martín, empresari i membre de l’equip de Laporta a les eleccions del 2015, l’ex president confirma que es presentarà de nou com a president del Barça. Al voltant de la data, Joan Laporta creu que la mala planificació esportiva d’aquesta temporada pot provocar dues pitades a l’estadi, que creu que la junta no aguantarà.

Així l’escenari serien unes eleccions el proper estiu tot i que ell firmarà la moció de censura d’Agustí Benedito quan es faci oficial però no farà campanya per aquesta ni creu que prosperi. El que si farà Laporta serà seguir demanant la dimissió de la junta i preparar “un projecte que ilusioni, amb un entrenador valent, jugadors de casa i fitxant talent”, segons les seves pròpies paraules citades a l’entrevista.

En aquest sentit, el periodista destaca la il.lusió que veu en l’ex president i els seus dos amics, a més de veure en Joan Laporta un to més pausat. Creu que Laporta pot ser el favorit si es precipiten els esdeveniments i que l’ex president anirà a totes perquè ell i els seus ja es preparen per presentar-se.

 

Lectures 4045 vegades per 1145 lectors

Comments Closed