SHARE

Veure Joan Laporta i Pep Guardiola junts en el mateix equip és sempre notícia a can Barça. Ahir divendres qui foren president i entrenador del club en l’epòca més gloriosa del Barça varen compartir equip amb altres amics de Johan Cruyff en un partit disputat a Aiguafreda.

El periodista Oriol Domenech, qui als darrers temps ha informat al día dels possibles fitxatges de De Jong i De Light pel Barça, ha penjat una foto a Instagram on es veuen els integrants del conjunt d’amics de Barcelona del tècnic holandès del Dream Team. Enfront un equip de veterans de l’Aiguafreda i amics del tècnic del Montanyà, un partit que és disputava cada estiu amb Cruyff viu i que ahir es va reprendre dos anys després.

A banda del tècnic Del City, i del seu germà Pere, i l’ex president blaugrana, el partit també va comprar amb altres ex futbolistes com Quique Álvarez, Roger García, Lluís Carreras, Jofre Mateu, Jesús Mariano Angoy, el secretari esportiu del City, Txiqui Beguiristain, o l’actual tècnic del Girona, Juan Carlos Únzue. A més també hi havia una nodrida presència de periodistes com Xavi Torres, Ricard Torquemada o Carles Domènech.

De ben segur que Laporta i Guardiola van parlar del Barça, sobretot en els temps moguts actuals amb la direcció esportiva i del club sense un rumb clar. Tot això en la setmana que Guardiola va avisar que no tornarà com a president al Barça i en la que avui dia 29 de juny Joan Laporta compleix 57 anys, un ex president que també ha posat fotos del partit a les xarxes.


Lectures 9028 vegades per 548 lectors

Comments Closed