SHARE

laporta+Joan Laporta ha aconseguit superar el repte d’una entrevista amb Josep Cuní, on ha quedat més que demostrat que no compta amb el favor del Grup Godó. Acompanyat dels periodistes Juanjo Pallars i Joan Maria Pou, el precandidat ha aconseguit superar una entrevista en la que ha quedat clar que els atacs a l’entrevistat importaven molt més que el projecte de l’entrevistat, com han evidenciat totes les preguntes.

Per començar la “vedette” del 8aldia  ja ha deixat clar que la seva intenció era posar contra les cordes l’ex president afirmant, parafrasejant Bartomeu, que ell volia dividir el Barça. Laporta s’ha defensat dient que “Hem fa gràcia dir que nosaltres som els que dividim , ells diuen que  busquen la pau del barcelonisme i anar posant demandes. M’he passat 4 anys intentant explicar que ens ha posat demandes ells, que no hem fet res malament i a més les hem guanyat totes.”

El periodista també ha volgut  titllar-lo de polèmic perquè 3 dels seus rivals a les eleccions van estar amb ell afirmant que “No sóc polèmic, sóc com qualsevol persona que  defensa un model, i si tinc de defensar el model i les persones ho faig.”. A més també ha definit alguns d’aquests altres precandidats com Agustí Benedito de qui ha afirmat que “no va estar mai   a cap junta amb mi” “Penso que tinc bona relació però hi ha hagut discrepàncies potser perquè me’l van proposar per ser a la junta i jo vaig acabar decidint que no”

El periodista de 8tv ha volgut també vincular Laporta al món àrab, un vincle que si tenen clarament altres precandidatures, i l’ex president ha deixat clar que “No necessitarem terceres persones per avalar.  No hi ha fons d’inversió ni a l’Arabia Saudita ni a Israel.”

Com no el tema dels espionatges ha estat sobre la taula també, i Laporta ha deixat clar que “jo vaig resultar absolt per la fiscalia i el jutge va arxivar aquest sumari. ”Ara el cas s’ha reobert amb un pendrive del Sr. Giralt i curiosament en període electoral.” Jo no he estat ni imputat ni  processat per aquest tema.”  A més l’ex president ha deixat clar “és impossible que el meu nom surti a cap factura o comprovant perquè no vaig firmar res.”

I com no podia faltar, el programa ha tret imatges d’Oriol Giralt dient que pensa en inhabilitar-lo, com ja van intentar en altres temps, a les que l’ex president ha contestat dient que “actuava sota el mandat de Rosell i companyia” i que “té una obsessió per aparèixer als mitjans”.

No podia faltar la referència a Uzbekistan, al que l’ex president ha respost afirmant que va ser un partit amistós amb la samarreta d’entrenament i pel que va cobrar 5 milions el club i que era un tema puntual i no com Qatar, a més de recordar que va guanyar la demanda contra ell en aquest cas també. Laporta ha explicat que per la samarreta  están “treballant a les dues opcions, una amb Unicef o quelcom semblant i un sponsor que pagui perquè hi pugui haver aquesta marca a la samarreta, i una altre amb un spònsor.”

I per acabar, Cuní va voler atacar Laporta pel seu pas per la política  dient que volia partiditzar el club, unes acusacions de les que Laporta ha deixat clar que “El Barça ha de tenir un compromís clar i decidit amb el procés.” “Jo sóc desacomplexadament independentista i defensaré aquest posicionament però amb respecte per altres posicionaments dins del club

 

 

 

Lectures 2239 vegades per 464 lectors

Comments Closed