SHARE
Joan Laporta en una imatge d'arxiu
Joan Laporta en una imatge d’arxiu

Joan Laporta ha lamentat  la situació actual del Barça després de la trista victòria contra el Legànes. L’ex president blaugrana ho ha fet a través d’un missatge a les xarxes socials, en el que parla del patiment de l’equip, la divisió de l’aficció i el desmantellament de la Masia.

El missatge de qui fou president del 2003 al 2010 i candidat a les últimes eleccions del 2015 ha trobat una nombrosa resposta a les xarxes en forma de retuits i de missatges cap a Laporta, molts dels quals demanant la seva tornada.

 

L’ex president no va ser l’únic que va donar la seva visió a les xarxes de la situació actual del club, doncs l’ex candidat i ex membre de la junta amb Bartomeu,Toni Freixa, també va expressar la seva preocupación per la situació del club prenent la no celebració de Messi com a exemple.

Qui també ha donat la seva opinió ha estat Víctor Font, qui va presentar un projecte per dirigir el club  abans de les eleccions pero que no es van presentar a les elecciones i el nom del quals fa temps que sona com a l’entorn blaugrana.

Lectures 5191 vegades per 694 lectors

Comments Closed