SHARE
Joan Laporta al plató de la Sotana.
Joan Laporta al plató de la Sotana.

Joan Laporta creu que el laportisme està molt viu i que el mandat institucional de Rosell i Bartomeu és el pitjor de la història del Barça. L’ex president blaugrana ha estat protagonista del programa cent  de “La Sotana”( @LaSotana_) en el que ha parlat de la iniciativa de vot de censura d’Agustí Benedito així com també de la seva intenció de presentar-se a unes possibles eleccions.

El mandat de Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu

“A nivel institucional, el mandat de Rosell-Bartomeu és el pitjor de la història del Barça.””A nivell esportiu es van la inercia que els vam deixar però no han sabut preparar el relleu.”

La salut del laportisme

“El laportisme està molt viu. Potser és masa pretenciós dit per mi… però una mostra d’això és aquest directe”( amb ampli seguiment)

Les eleccions del 2015 i les possibles eleccions

“El benvingut triplet va fer que no guanyessim les eleccions al 2015. El sostre dels 15.000 vots? No crec que els tingui  en circunstancias de máxima dificultat vam  tenir  17.000 vots, és molt bo i els estaré eternament agraït. Aquesta és la base de sortida i a partir d’aqui a crèixer.””Si les eleccions són a curt  termini,dos anys màxim,em presentaré.Continuo tenint la motivació perquè s’han carregat el model.”

La iniciativa de vot de censura d’Agustí Benedito 

“No és una moció,es un sondeig,ho respecto però no hi tinc res a veure.Animaria a la gent si es fa el vot al final a que votin a favor.””No hi ha cap líder institucional,som diversos que creïem que áquesta junta ha de dimitir.”

La possibilitat d’unes eleccions

“És molt difícil que hi hagi eleccions perquè tenen molt poca dignitat i no dimitirán.Si no es convoquen, en fa l’afecte que patirem perquè el Barça no està ben representar amb ells, no tenen ànima.

El contracte amb Qatar

“La crítica al contracte de Qatar és que no calia vincular el club amb ells i és un contracte que està per sota de mercat i a més hi ha directius amb interessos allà,cal estudiar el contracte. Vull que s’investigui per defensar els interessos del Barça.”

La detenció de Sandro Rosell 

“M’ha sorprès lo de Sandro Rosell, com ex president i amb qui jugavem junts al Sant Andreu amb 18 anys,si sòrpren. Potser es pensava que eren invulnerables.”

Els resultats recalculats per la junta de Rosell 

“Ells contracten a la consultora de la Susana Monje,s’inventen les pèrdues que poden i tot i així el jutge va dir que el nostre mandat no va tenir pèrdues.”

La venta de Toure Yaya 

“Yaya Toure em  va dir tornant d’Abu Dabi que volia marxar, el Pep em diu que cal que segueixi fins al final de temporada i a final de temporada el tenim venut al City per 32 milions d’euros però el seu representant ve al juny i em demana un milió d’euros  per vendre’l abans del juliol perquè deia que els que entraven li donaven un milió més  si s’esperava .”

Lectures 4250 vegades per 646 lectors

Comments Closed